Xiaomi va implementa plata prin NFC pe device-urile sale wearables: care este prima bancă cu care s-a încheiat un parteneriat

Scris de | 3 august, 2022
Xiaomi va implementa plata prin NFC pe device-urile sale wearables: care este prima bancă cu care s-a încheiat un parteneriat

Xiaomi a demarat noi parteneriate în România cu BCR și Mastercard. De acum funcția NFC va fi disponibilă pe Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active.

Astfel, începând de astăzi, utilizatorii dispozitivelor din portofoliul Xiaomi de pe plan local menționate mai sus pot face plăți contactless. Funcția NFC este momentan disponibilă pentru posesorii de carduri Mastercard, emise de BCR.

„În colaborare cu Mastercard și BCR, aducem în atenția publicului dispozitivele Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active, care oferă de acum o modalitate rapidă, sigură și convenabilă de a plăti. Încheierea acestor parteneriate în România este un pas foarte important pentru noi.

Suntem convinși că gama wearables va fi esențială pentru ecosistemul plăților. Acestea sunt mai eficiente ca oricând, indiferent dacă este vorba despre plata alimentelor zilnice, a transportului public sau pur și simplu pentru a lua o cafea în timpul rutinei zilnice”, declară Gabriel Fârtat, Go to Market Manager AIoT Xiaomi Romania.

Etichete: , , , , , , ,