EA România operează o fermă automată de testare cu peste 600 de console și terminale

Scris de | 4 august, 2022
EA România operează o fermă automată de testare cu peste 600 de console și terminale

Electronic Arts România operează cea mai mare fermă automată de testare din întreaga rețea globală de studiouri EA. Cuprinzând peste 600 de console și terminale, ferma de testare automată susține echipele EA România în dezvoltarea unor experiențe interactive mai bune, eliminând sarcinile repetitive și oferind echipelor oportunitatea de a petrece mai mult timp în procesele creative.

Ferma automată de testare reprezintă rezultatul unui efort comun la nivelul studioului din București, fiind dezvoltată de o echipă multidisciplinară formată din ingineri și analiști din cadrul Electronic Arts România. Cele peste 600 de terminale din cadrul fermei automate de testare includ console Gen 4 și Gen 5, dar și PC-uri și terminale mobile (Nintendo Switch).

Procesele automatizate rulează până la 200 de mii de teste pe an și îndeplinesc, la nivelul tuturor terminalelor, peste 3 milioane de ore de automatizare efectivă pe parcursul ultimului an.

Studioul EA din București este totodată cel mai mare centru de Quality Verification din rețeaua internațională de studiouri Electronic Arts. În cei peste 16 ani de activitate pe piața locală, Electronic Arts Romania a crescut de la 7 la peste 1.900 de angajați și colaboratori.