Oppo Watch 3 se lansează pe 10 august

Scris de | 5 august, 2022
Oppo Watch 3 se lansează pe 10 august
Foto: Digital Chat Station

Oppo a venit azi cu o confirmare la o informație apărută zilele trecute de la Digital Chat Station, care spunea că noua serie de ceasuri Oppo, Watch 3, se va lansa pe 10 august. Anunțul oficial a fost făcut pe Weibo, iar evenimentul va începe la ora locală 19:00, în China, compania pregătindu-se să introducă și un alt produs Zhimei Life.

Un poster realizat de Oppo ne oferă indicii despre prezența coroanei rotative pe Oppo Watch 3, însă alte semne nu prea sunt prezente. Chinezii au mai confirmat însă anterior că ceasul va avea la interior un Snapdragon W5 Gen 1 SoC. Alte zvonuri despre noua serie de ceasuri spun că ar exista 3 modele, și măcar unul dintre ele va avea noul procesor înăuntru. Printre specificații s-ar număra și o rată destul de ridicată de tip screen-to-body, un ecran LTPO, precum și posibilitatea de a-ți face o electrocardiogramă.

Mai multe imagini „scăpate” în presă dezvăluie și faptul că ceasul ar urma să aibă și un senzor de monitorizare a temperaturii. Evenimentul va avea loc miercurea viitoare, astfel că nu mai avem foarte mult de așteptat până să vedem dacă zvonurile se vor confirma. Va fi interesant și dacă Oppo va aduce smartwatch-ul în România, ținând cont că Watch 2 nu a fost lansat pe piața locală.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Oppo Watch 3 series is arriving on August 10