Blizzard pregăteşte un nou joc AAA, un survival cunoscut drept „Odyssey”

Scris de | 24 august, 2022
Blizzard pregăteşte un nou joc AAA, un survival cunoscut drept „Odyssey”

Blizzard, proaspăt trecută sub tutela Microsoft se pregăteşte în sfârşit să creeze o proprietate intelectuală originală. Compania lucrează la un joc AAA de tip survival cunoscut sub numele de cod Odyssey. Include lupte first person şi crafting, iar detalii avem mai jos.

Sătulă de reciclat Diablo şi Warcraft, Blizzard vrea în sfârşit să ne ofere ceva nou. Jez Corden de la Windows Central ar fi văzut chiar nişte gameplay cu luni în urmă şi a văzut construcţii de baze, magazine ale gamerilor şi… estetică customizabilă. Ce e drept încă din ianuarie 2022 Blizzard a anunţat că dezvoltă un titlul survival AAA pentru PC şi console. Am văzut doar concept art de atunci şi am aflat că se petrece într-o lume fantastică.

Proiectul este condus de Craig Amai, iar profilul său de Linkedin face aluzie la o fereastră de dezvoltare de nu mai puţin de 5 ani. Apoi vine Jez Corden şi discuţia sa de la podcastul Xbox Two, unde a afirmat că jocul Odyssey aminteşte de Everwild şi de Fable Legends. Ar avea o estetică de basm, iar maşinăriile ce apar în acest mediu amintesc de steampunk. Vom vedea base building, crafting şi jucătorii vor putea deschide magazine, vânzând poţiuni spre alţi gameri. În mod bizar Corden nu vede în acest titlu un MMO, ci mai degrabă un soi de ARK: Survival Evolved.

Luptele au loc în first person şi gamerii pot folosi un arc şi săgeţi, dar şi magie. Foarte important de spus că Odyssey nu e în nici un fel legat de alt job Blizzard, e complet nou. Posibil să aflăm mai multe la BlizzCon pe final de an.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gamingbolt