Fitbit prezintă ceasurile de fitness Sense 2, Versa 4 şi Inspire 3

Scris de | 25 august, 2022
Fitbit prezintă ceasurile de fitness Sense 2, Versa 4 şi Inspire 3

Fitbit a anunţat nu mai puţin de 3 ceasuri de fitness pe final de vară: Fitbit Sense 2, Versa 4 şi Inspire 3. Vă reamintesc că Fitbit e deţinută de Google şi are birouri inclusiv în România. Aceste purtabile noi au câte ceva pentru fiecare: cei cu buget limitat sau cei care vor experienţa premium completă.

Fitbit Sense 2 poate monitoriza stresul toată ziua, mulţumită noului senzor EDA. Acum puteţi identifica elementele stresante din viaţa voastră pentru a vă feri de ele pe viitor. Dispozitivul are senzor de puls cu monitorizare 24 din 24, statistici în timp real şi autonomie de 6 zile. Există şi încărcare rapidă, iar 12 minute de alimentare înseamnă o zi de utilizare. Nu uităm de monitorizarea temperaturii pielii.

Costă 299 dolari şi aduce şi aplicaţie EKG.

Versa 4 aduce 40 de moduri sport, dublu faţă de predecesor, integrează şi GPS şi peste 1000 de workout-uri şi sesiuni de mindfulness, dar asta în zona Fitbit Premium, cu plată. Printre altele mai aduce şi monitorizare somn detaliată, dar şi un Daily Readiness Score. Acest scor te anunţa când să dai tot ce ai şi când să o laşi mai moale. Aminteşte de ideea de Body Battery de la Garmin. Avem şi aici 6 zile de autonomie.

Nici unul dintre aceste dispozitive nu rulează Wear OS, iar gurile rele spun că erau deja în dezvoltare când a venit Google cu oferta de preluare Fitbit. Google promite totuşi că aplicaţiile Maps şi Wallet ajung pe Versa 4 şi Sense 2. Versa 4 are un design similar cu Versa 2, dar e mai subţire şi mai uşor şi are un buton fizic similar cu cel de pe Versa 2. E totuşi poziţionat mai la îndemână.

Versa 4 costă 229 dolari.

Fitbit Inspire 3 este mai degrabă o brăţară de fitness, un fitness tracker şi nu un ceas cu funcţionalitate completă. El poate măsura pulsul, caloriile, distanţa parcursă, dar şi nivelul de stres. Designul este acum mai subţire şi corpul mai uşor şi disponibil în mai multe nuanţe decât până acum. Autonomia ajunge până la 10 zile cu o singură încărcare sau 3 zile cu Always On Display. Oferă monitorizarea paşilor, caloriilor, distanţei, SpO2, calitatea somnului.

Produsul costă 99 dolari.

Etichete: , , , ,

Sursa: Phone Arena