IFA 2022: Philips Hue prezintă ghirlande LED pentru gameri, becuri Lightguide ce mizează pe nostalgie

Scris de | 3 septembrie, 2022
IFA 2022: Philips Hue prezintă ghirlande LED pentru gameri, becuri Lightguide ce mizează pe nostalgie

Philips Hue este seria de produse Philips care integrează corpuri de iluminat, majoritatea smart. Acest brand s-a îmbogăţit la IFA 2022 cu o serie de ghirlande LED pentru gameri, dar şi becuri Lightguide cu design old school.

Philips a prezentat noile corpuri de iluminat Hue RGB, becurile Lightguide la IFA 2022, dar şi produsele pentru PC Gradient Lightstrip. Lightstrip este o serie de 3 becuri, care vin în 3 forme, care se potrivesc pentru fiecare tip de cameră modernă. Philips mai vine şi cabluri şi suporturi metalice pentru aceste becuri.

Philips Hue Gradient Lightstrop pentru PC, care costă între 169 şi 279 dolari şi aceste fâşii LED se pot amplasa pe monitoarele de PC cu diagonale între 27 şi 34 inch. Philips nu e la prima ispravă, lansând cu ceva vreme în urmă Play Lightstrip, pentru televizoare cu diagonală de 55+ inch.

Lightstrip for PC se poate controla prin aplicaţia Hue Sync, prin HDMI Play Sync Box şi cu softul Corsair iCue RGB. Iluminare e sincronizata cu animaţiile de pe ecran.

Revenind la becurile Lightguide, ele sunt inspirate de becurile de pe vremuri, cele cu filament. Ele vin în 3 forme: glob mare, elipsa şi triunghi. Se pot conecta cu un „cablu pandativ”, disponibil pe alb sau negru. Fiecare bec are un tub lucios care răspândește lumina şi fiecare astfel de dispozitiv are finisaj lucios pentru extra luminozitate. Pot ilumina în culori sau alb şi pot ajunge la 500 lumens.

Becurile costă între 74 şi 89 dolari, iar cablurile 49 dolari.

A sosit şi o nouă versiune a becului Philips Hue Slim Downlight, cu luminozitate de până la 1200 de lumens. Au certificare specială pentru rezistenţa la utilizarea în umezeala, în baie.

Etichete: , , , , ,

Sursa: the verge