Orange Pop-Up Cinema ajunge în parcul IOR pentru ultima oprire din București din acest an. Ce blockbustere vei putea vedea

Scris de | 8 septembrie, 2022
Orange Pop-Up Cinema ajunge în parcul IOR pentru ultima oprire din București din acest an. Ce blockbustere vei putea vedea

Caravana Orange Pop-Up Cinema are ultima oprire de anul acesta în parcul Ioan Alexandru Cuza (I.O.R.), în perioada 13-18 septembrie. A treia ediție a Orange Pop-Up Cinema, un eveniment lansat în pandemie care s-a dovedit de succes în rândul consumatorilor de film din România, a ajuns vara aceasta la Sinaia, Oradea, Iași, Galați și Timișoara unde toate serile de film au fost sold out. Banii încasați pe bilete vor fi direcționați către Fundația Orange.

În capitală, timp de 6 zile, cei mici și cei mari se vor putea bucura de cinema în aer liber în parcul Ioan Alexandru Cuza (I.O.R.). Programul, care poate fi văzut pe https://oran.ge/popupcinema, include producții precum Thor: Love and Thunder, The Batman, Top Gun: Maverick, dar și blockbusterele Dune, House of Gucci sau Paw Patrol The Movie.

Biletele pentru București sunt disponibile pe site-ul iabilet, dar și la fața locului. Banii încasați din vânzarea lor vor fi donați, ca și până acum, către Fundația Orange pentru susținerea programului Digitaliada, proiect ce promovează folosirea resurselor digitale în educație, pentru a crește performanțele școlare ale elevilor. Orange este un susținător tradițional al cinematografiei, iar prin Orange Pop-Up Cinema mută sălile de film în aer liber și oferă câteva ore de distracție, alături de prieteni sau de familie.

Etichete: , , , ,