Mark Zuckerberg și Priscilla Chan așteaptă al treilea copil

Scris de | 21 septembrie, 2022
Mark Zuckerberg și Priscilla Chan așteaptă al treilea copil

CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg (38 de ani), a postat astăzi pe contul de Facebook și de Instagram o fotografie alături de soția sa, Priscilla Chan (37 de ani), în care anunță că cei doi așteaptă cel de-al treilea copil. „Sunt fericit să vă spun că Max și August (n.r.: cele două fetițe ale lui Zuckerberg și Chan) vor avea parte de o surioară, anul viitor!” a scris Zuckerberg pe rețeaua socială.

Zuckerberg și Priscilla Chan au lansat împreună The Chan Zuckerberg Initiative în 2015, punând la bătaie 99% din averea lor pentru cauze precum îmbunătățirea accesului la educație și vindecarea bolilor. Cei doi și-au celebrat recent cea de-a zecea aniversare a nunții, comemorând momentul printr-o recreare a unei dintre fotografiile realizate în acea zi, în 2012. „De 10 ani căsătoriți și de o jumătate de viață împreună. La cât mai multe aventuri.” a scris Zuckerberg atunci.

Recent, miliardarul a suferit o cădere drastică în topul celor mai bogați oameni din lume, Forbes estimându-i acum averea la 53,4 miliarde de dolari. Zuckerberg începuse anul cu o avere de 125 de miliarde de dolari, înregistrând astfel o scădere cu puțin peste 55%, potrivit datelor. Aceasta se datorează numeroaselor scandaluri din ultima perioadă în care a fost implicată compania sa, Meta, dar și pariului pus de Zuckerberg pe metaverse, conceptul unei lumi virtuale în care oamenii ar trebui să își petreacă timpul liber.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,