Mark Zuckerberg și Priscilla Chan așteaptă al treilea copil

CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg (38 de ani), a postat astăzi pe contul de Facebook și de Instagram o fotografie alături de soția sa, Priscilla Chan (37 de ani), în care anunță că cei doi așteaptă cel de-al treilea copil. „Sunt fericit să vă spun că Max și August (n.r.: cele două fetițe ale lui Zuckerberg și Chan) vor avea parte de o surioară, anul viitor!” a scris Zuckerberg pe rețeaua socială.

Zuckerberg și Priscilla Chan au lansat împreună The Chan Zuckerberg Initiative în 2015, punând la bătaie 99% din averea lor pentru cauze precum îmbunătățirea accesului la educație și vindecarea bolilor. Cei doi și-au celebrat recent cea de-a zecea aniversare a nunții, comemorând momentul printr-o recreare a unei dintre fotografiile realizate în acea zi, în 2012. „De 10 ani căsătoriți și de o jumătate de viață împreună. La cât mai multe aventuri.” a scris Zuckerberg atunci.

Recent, miliardarul a suferit o cădere drastică în topul celor mai bogați oameni din lume, Forbes estimându-i acum averea la 53,4 miliarde de dolari. Zuckerberg începuse anul cu o avere de 125 de miliarde de dolari, înregistrând astfel o scădere cu puțin peste 55%, potrivit datelor. Aceasta se datorează numeroaselor scandaluri din ultima perioadă în care a fost implicată compania sa, Meta, dar și pariului pus de Zuckerberg pe metaverse, conceptul unei lumi virtuale în care oamenii ar trebui să își petreacă timpul liber.