OnePlus Nord Watch are designul şi specificaţiile dezvăluite

OnePlus Nord s-a extins ca brand dincolo de telefoane şi căşti, iar acum următorul produs din gamă va fi un ceas. E vorba despre OnePlus Nord Watch, care a primit până acum teasere şi scăpări, iar azi apare în fotografii de produs pe multiple culori.

OnePlus nu s-a zgârcit cu diagonala aici, la 1.78 inch şi avem un panou de calitate, AMOLED. Randările prezintă un design standard de ceas pătrăţos cu o curea din silicon. În dreapta cadranului se află un buton multifuncţional. Smartwatch-ul vine pe negru sau albastru şi oferă o rezoluţie de 326 x 448 pixeli. Are refresh rate de 60 Hz, luminozitate de 500 de nits şi va veni cu 105 moduri de fitness. Autonomia ajunge la 10 zile.

Ceasul inteligent de la OnePlus va suporta Bluetooth 5.2 şi se va putea conecta şi la terminale cu iOS şi cu Android. Nord Watch va avea senzor de puls, senzor SpO2 şi VO2Max, monitorizare somn şi nivel de stres, plus monitorizare a ciclului menstrual. Va fi compatibil cu aplicaţia OnePlus N Health, care va fi folosită pentru a administra datele de fitness şi sănătate preluate de ceas şi telefon. Autonomia ar putea atinge 30 de zile în mod standby.

Preţul ar fi undeva pe la 60-80 de euro. OnePlus a mai lansat un OnePlus One Watch, cu ecran de 1.39 inch AMOLED şi care nu a prins la public ciar aşa mult. Acum costă în jur de 600-700 lei.