Amazon lansează 3 noi modele de boxe Echo Dot: Echo Dot, Echo Dot With Clock şi Kids

Scris de | 30 septembrie, 2022
Amazon lansează 3 noi modele de boxe Echo Dot: Echo Dot, Echo Dot With Clock şi Kids

Amazon a ţinut un eveniment important în această săptămână, iar în cadrul său a anunţat câteva produse interesante. Cel mai atractiv a fost cu singuranţă noul Kindle cu stylus, dar nu au lipsit nici boxele inteligente cu Alexa, precum noile modele compacte Amazon Echo: Echo Dot, Echo Dot with Clock şi Echo Dot Kids.

Cele 3 modele sunt în mare identice, dar hai să vedem totuşi care sunt diferenţele. Echo Dot cel standard vine acum cu un driver full range, cu cea mai mare amplitudine dintre toate cele 3 speaker şi promite voci mai clare şi un bas de 2 ori mai puternic. Include şi un senzor de temperatură, care îi permite lui Alexa să activeze ventilatorul inteligent dacă se face prea cald. Specificaţiile includ şi un accelerometru, care permite gesturile tap.

Cea mai utilă funcţie este cea de mesh, mulţumită tehnologiei Eero, companie cumpărată de Amazon în 2019. Prin intermediul său noul Echo Dot devine un extender de reţea, îmbunătăţind performanta reţelei Wi-Fi din casă. Fiecare unitate aducă cam 300 de metri pătraţi de acoperire la reţea.

Versiunea Echo Dot with Clock 5th Gen este identică cu modelul standard, doar că are un ecran Dot Matrix, care va afişa ora, numele piesei ascultate, al artistului, date despre vreme, evenimente din calendar şi alte date utile dacă îi punem întrebări lui Alexa.

Echo Dot Kids este identic cu Echo cel standard, dar vine pe două modele jucăuşe, unul cu bufniţă şi unul cu dragon. Abonaţii Amazon Kids+ vor primi şi voci Alexa specifice variantelor lor şi la pachet e inclus şi un abonament Amazon Kids+ şi o garanţie pe 2 ani.

Echo Dot cel standard costă 50 de dolari, iar versiunea Kids şi Clock costă 60.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmodo