Xiaomi Smart Band 7 Pro este o brăţară de fitness 499 de lei, cu ecran AMOLED, 12 zile de autonomie

Scris de | 5 octombrie, 2022
Xiaomi Smart Band 7 Pro este o brăţară de fitness 499 de lei, cu ecran AMOLED, 12 zile de autonomie

Xiaomi a ţinut un eveniment oficial pe 4 octombrie 2022, în cadrul căruia a prezentat două telefoane, Xiaomi 12T şi Xiaomi 12T Pro, tableta Redmi Pad, dar şi o brăţară de fitness, Xiaomi Smart Band 7 Pro. Acest dispozitiv are un ecran AMOLED de 1.64 inch şi vine cu multiple funcţii de fitness şi sport.

Marele plus al acestui dispozitiv e faptul că vine cu GPS şi cu GNSS, cu o funcţie de backtracking, care îţi permite să te întorci de unde ai plecat, dacă te rătăceşti. Smart Band 7 Pro a debutat în China în iulie şi acum vine în Europa şi implicit în România. Are un ecran dreptunghiular de 1.64 inch, cu peste 150 de watch face-uri disponibile. Pune la bătaie şi luminozitate de până la 500 de LUX şi are un corp certificat 5 ATM, fiind rezistent la scufundări în apă.

Are şi 10 cursuri de alergat, dar şi peste 110 de moduri sport, inclusiv vâslit, înot, yoga şi multe alele. Promite până la 12 zile de autonomie şi are un corp disponibil pe alb sau negru. Sunt 8 variante de culoare pentru curelele din silicon, dar şi câteva din piele. Se poate conecta la dispozitive cu Android 6.0 sau iOS 12 şi vine cu Bluetooth 5.2, senzor de puls şi SpO2 optic, dar şi monitorizare a somnului şi a ciclului menstrual.

Poate controla muzica de pe telefon, camera, trimite răspunsuri rapide la mesaj şi afişă alerte. În lipsa unui buton fizic ne va fi foarte util controlul vocal cu ajutorul lu Alexa. Toate într-un corp cu greutate de doar 20.5 grame, fără curea.

Costa la noi 499 lei.

Etichete: , , ,