iPhone SE 4 va avea un ecran de 6.1 inch LCD; iPhone 16 rămâne fără porturi!

Scris de | 11 octombrie, 2022
iPhone SE 4 va avea un ecran de 6.1 inch LCD; iPhone 16 rămâne fără porturi!

Următorul iPhone pe care îl aşteptăm va fi unul de buget, iar dacă se respectă tradiţia Apple, acest iPhone SE 4 sau iPhone SE 2023 va avea un ecran de 6.1 inch. Informaţia vine de la MacRumors, care îşi bazează materialul pe informaţiile de la analişti de la Display Supply Chain Consultants.

iPhone SE 2023 va avea un ecran de 6.1 inch LCD cu breton. Analistul Ross Young pare convins că Apple va aştepta mai degrabă până în 2024 pentru a lansa acest dispozitiv şi nu îl va lansa în 2023. Aceeaşi sursă nu pare convinsă de integrarea unui mecanism Face ID aici, existând şi alternativa cititorului de amprente Touch ID integrat lateral. Alegerea acestui ar fi o modalitate de a scădea costurile.

Am mai avut zvonuri şi scăpări despre iPhone SE-ul viitor, indicând o reciclare a corpurilor de modele iPhone XR. Ce nu e clar e mărimea bretonului de pe viitorul iPhone SE: ar putea fi mai îngust decât la iPhone XR, neavând un mecanism Face ID, deoarece primim Touch ID. Ce e clar e că dispare butonul Home.

Ross Young are o reputaţie bună când vine vorba de scăpări de genul. Aflăm şi că iPhone SE 4 ar avea un port USB-C, fiind pregătit pentru noua legislaţie UE. Mai mult de atât iPhone 15 ar primi şi el port USB-C, pentru ca iPhone 16 să renunţe de tot la porturi şi să devină complet wireless. Această abordare a fost mereu un vis al designerului Apple Jony Ive, care avea un concept de acest gen încă de acum 10 ani.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena