Primul iPhone SE care va avea suport 5G va fi anunțat în martie

Scris de | 11 ianuarie, 2022
Primul iPhone SE care va avea suport 5G va fi anunțat în martie

iPhone SE de la Apple este menit să fie o versiune mai accesibilă a iPhone-ului pentru cei care doresc un iPhone, dar nu vor să plătească prețuri enorme pentru el. Cu toate acestea, unul dintre „compromisurile” pe care a trebuit să le facă Apple a fost să excludă anumite funcții de ultimă generație, precum conectivitatea 5G, pentru a menține costurile la un nivel scăzut.

Acest an ar putea aduce însă o schimbare în acest sens, deoarece, potrivit lui Mark Gurman în cel mai recent newsletter Power On, se pare că Apple va anunța un model 5G iPhone SE la evenimentul lor din martie.

Nu este prima dată când auzim despre iPhone SE 5G, însă nu existau zvonuri despre o dată de lansare oficială. Apple găzduiește de obicei mai multe evenimente pe parcursul anului, iar martie/aprilie este de obicei perioada în care se ține primul eveniment. De obicei, Apple anunță computere Mac și iPad-uri actualizate, iar anul acesta se pare că ne putem aștepta și la anunțul oficial pentru lansarea lui iPhone SE 5G.

Conform zvonurilor, iPhone SE 2022 va continua să folosească același corp/design ca modelele anterioare, astfel încât actualizările principale, cum ar fi un procesor mai nou, posibil mai multă memorie RAM, o cameră mai bună și 5G vor fi toate prezente. 

Etichete: , ,

Sursa: 5G iPhone SE Expected To Be Announced In March