Bitdefender anunță un nou parteneriat cu Sharp

Scris de | 27 octombrie, 2022
Bitdefender anunță un nou parteneriat cu Sharp

Bitdefender și Sharp Electronics au anunțat un nou parteneriat, care permite integrarea tehnologiei Bitdefender în noua gamă de imprimante multifuncționale (MFP) A3 Future Workplace de la Sharp.

Parteneriatul întărește capacitățile de prevenție a infectării cu amenințări informatice în noua gamă de multifuncționale de afaceri Sharp, disponibilă în întreaga Europă, într-un moment în care infractorii cibernetici vizează din ce în ce mai mult dispozitivele din companii – inclusiv imprimantele – cu scopul de a instala amenințări informatice, de a fura proprietate intelectuală și de a lansa campanii de spionaj.

Pe măsură ce spectrul amenințărilor evoluează, iar companiile folosesc din ce în ce mai mult dispozitive inteligente de birou conectate la internet, infractorii cibernetici au învățat să compromită multifuncționalele pentru a le folosi ca puncte de intrare în rețelele din companii. Atunci când organizațiile își lasă fără să știe conexiunile de rețea ale multifuncționalelor vulnerabile, hackerii le pot deturna și pot instala amenințări informatice, instrumente de sustras de date de acces sau pot răspândi malware în întreaga rețea a organizației. De asemenea, cu sau fără intenție, angajații ar putea să compromită multifuncționalele prin conectarea unor dispozitive de memorie USB infectate cu amenințări informatice.

Cu tehnologia antimalware Bitdefender, care scanează toate datele și fișierele procesate pe multifuncționalele Sharp A3, organizațiile pot detecta activitățile periculoase și amenințările într-un stadiu incipient, înainte ca activitatea să le fie afectată.

Soluțiile Bitdefender oferă protecție împotriva amenințărilor informatice cunoscute și necunoscute, inclusiv viruși, ransomware, amenințări persistente avansate, spyware și multe altele. Integrată în noua linie de multifuncționale Sharp Future Workplace A3, soluția Bitdefender efectuează scanarea în timp real a tuturor datelor de intrare și ieșire de pe dispozitive, alertând utilizatorii, echipele IT sau de securitate atunci când sunt detectate amenințări.