Huawei Watch GT 3 SE este cel mai ieftin ceas Huawei din gama GT, are 2 săptămâni de autonomie

Scris de | 28 octombrie, 2022
Huawei Watch GT 3 SE este cel mai ieftin ceas Huawei din gama GT, are 2 săptămâni de autonomie

Huawei tocmai a anunţat un nou smartwatch, membru al familiei Huawei Watch GT 3. Se numeşte Huawei Watch GT 3 SE şi are ca punct forte autonomia de 2 săptămâni. Nu e ultimul ceas Huawei din acest an, deoarece ni se pregăteşte şi un Huawei Watch GT Cyber, dar despre el altă dată.

GT 3 SE e propus pieţei globale, deci nu va rămâne doar în China. Pentru început apare pe site-urile Huawei din Vietnam şi Polonia. Dotările oficiale includ un ecran AMOLED de 1.43 inch, cu rezoluţie de 466 x 466 pixeli. Are şi un corp de 46 mm, iar greutatea sa ajunge la 35.6 grame. Vine cu o curea din fibră de polimer, pe nuanţele „Negru Grafit” şi „Verde Sălbăticie”. Are acelaşi setup de butoane ca şi Watch GT 3: vine cu buton fizic şi crown digital pe dreapta.

Dispune de asemenea de Huawei TruSport, care oferă recomandări personalizate pentru activităţi sportive şi alte tipuri de activităţi fizice. Peste 100 de moduri sport sunt disponibile pe acest terminal. Funcţiile legate de sănătate includ monitorizarea pulsului şi a saturaţiei de oxigen. Huawei TruSleep 3.0 va monitoriza cu atenţie somnul, împărţit pe etape, va urmări sforăitul şi chiar vorbitul în somn. Sunt şi remindere anti sedentarism, pentru băut apă, luat medicamente şi măsurarea tensiunii.

Huawei Watch GT 3 SE are certficare 5 ATM, deci rezistă la scufundare în apă. Produsul se vinde deja în Polonia la suma de 170 de euro. Încă nu e clar ce OS rulează, dar aş paria pe HarmonyOS 3.0.

Etichete: , , ,

Sursa: Notebookcheck