Telefonul de lux VERTU METAVERTU are 10 TB stocare, Web3, 18 GB RAM

Scris de | 29 octombrie, 2022
Telefonul de lux VERTU METAVERTU are 10 TB stocare, Web3, 18 GB RAM

Mai ţineţi minte VERTU? Era un brand de lux, un spinoff al celor de la Nokia, care lansa telefoane cu serviciu Concierge, care îţi răspundea la cerinţe şi apeluri 24 din 24. Brandul a trecut pe la mai multe companii, iar acum în 2022 ne oferă un nou terminal, METAVERTU.

El are numai superlative bune de titluri de presă: Web3, 18 GB RAM, 10 TB stocare. Noua generaţie METAVERTU a fost prezentată la Londra, iar această serie include primele terminale Web3, conform producătorului. VERTU vrea să creeze „un ecosistem deschis la un public larg şi cu drepturi egale când vine vorba de drepturi asupra datelor”. Telefonul are un ecran AMOLED cu refresh rate de 144 Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 şi o cameră principală cu senzor Sony IMX787 cu obiectiv de 35 mm, plus o cameră telephoto cu zoom optic.

Bateria de 4600 mAh se poate încărca full în doar 20 de minute. Nu lipseşte nici securitatea, iar METAVERTU are un cip de securitate integrată A5, cu tehnologie SE + TEE. Oferă senzori anti intruziune şi alte funcţii de securitate la nivelul celor mai prestigioase instituţii financiare internaţionale. Stocarea de 10 TB este una distribuită atunci când sunt folosite servicii Web3. METAVERTU vine cu un un buton fizic special, care permite migraţia de la Web 2.0 la Web 3.0. În acel mod Web 3.0, METAVERTU are o cameră cu copyright, care generează colecţii digitale şi alte aplicaţii.

Sunt şi funcţii asociate precedentelor VERTU-uri: rezervări la hotel, cadouri, servicii VIP, V PASS, Concierge. Produsul se vinde de pe 3 noiembrie în 6 variante de design, pornind de la fibră de carbon în varianta entry level, la 3558 de dolari. Versiunea premium vine cu piele din crocodil, la suma de 41.371 de dolari.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Gizmochina