Telekom Mobile anunță lansarea celei de-a douăsprezecea ediții a programului „Bursele Telekom”

Scris de | 4 noiembrie, 2022
Telekom Mobile anunță lansarea celei de-a douăsprezecea ediții a programului „Bursele Telekom”

Telekom Mobile anunţă lansarea celei de-a douăsprezecea ediții a programului „Bursele Telekom”, prin care urmărește să identifice și să susțină financiar 10 tineri cu rezultate academice excepționale. Programul este deschis studenților admiși într-o instituție de învățământ superior de stat din România, aflați în anul I, învățământ la zi, profil real, la una dintre specializările: automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației.

Susținerea financiară este egală cu salariul minim pe economie în vigoare în perioada ianuarie – iunie 2023, lunar, pentru fiecare student (actualmente, valoarea acestuia este de 2.550 de lei brut).

“Sperăm ca investiția de peste 400.000 de euro aferentă Burselor Telekom din toți acești ani a sprijinit tineri performanți și ambițioși să își maximizeze potențialul în România. În contextul actual, educația se bazează pe technologii smart și inovație. Tinerii de azi stăpânesc foarte bine tehnologia și reprezintă, de fapt, unul dintre motoarele evoluției acesteia. Acum, mai mult ca oricând, ne dorim să fim alături de studenții români și să îi ajutăm să își perfecționeze abilitățile din zona STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică). Ne dorim să continuăm să fim partenerul lor pe drumul către succes”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director, Telekom Mobile.

Competiția „Bursele Telekom” este organizată în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere pe website-ul www.burseletelekom.ro. În această etapă vor fi selectați 20 finaliști, care se vor califica în etapa a doua – participarea la un interviu online, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 10 burse.

Această ediție „Bursele Telekom” se desfăşoară în perioada 3 noiembrie 2022 –  13 decembrie 2022, astfel:

  • 3 noiembrie 2022, ora 08:00 – 24 noiembrie 2022, ora 23.59  –  înscrierea candidaților;
  • 9 decembrie 2022 – anunţarea celor 20 finaliști;
  • 12-13 decembrie 2022 – sesiunea de interviuri online cu juriul „Bursele Telekom”;
  • 13 decembrie 2022 – anunţarea celor 10 studenți câștigători.

Juriul „Bursele Telekom” este format din profesioniști din domeniul comunicării și cadre didactice universitare de specialitate, astfel: Andreea Voinea – Director Executiv Resurse Umane, Banca Comercială Română, Cristina Bazavan – Jurnalist, Emil Cazacu -Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnică din Bucureşti, Mihaela Perianu – Fondator şi Managing Partner, AIMS Executive Search & Consulting, Sorin Psatta – Lector, Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti, România și Ruxandra Vodă – Director Comunicare, Telekom Mobile.

Etichete: , , , , ,