ASUS ROG Phone 6 Pro se îndoaie foarte uşor la testul de rezistenţă al lui JerryRigEverything

Scris de | 11 noiembrie, 2022
ASUS ROG Phone 6 Pro se îndoaie foarte uşor la testul de rezistenţă al lui JerryRigEverything

ASUS a lansat telefoanele din seria ROG Phone 6 în vară, inaugurând procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Între timp a lansat şi seria ROG Phone 6D, cu procesor MediaTek Dimensity 9000+. Cumva ROG Phone 6 nu a ajuns pe mâna lui JerryRigEverything pentru nişte teste mai amănunţite, dar iată că o face acum şi rezultatele… nu sunt flatante.

După ce am văzut un iPhone care se pliază în mod neaşteptat, acum e rândul lui ASUS ROG Phone 6 Pro să treacă prin asta. JerryRig ne-a amintit că şi ASUS ROG Phone 5 a fost fragil atunci când l-a testat anul trecut, îndoindu-se imediat. Testul de rezistenţă la zgâriere e trecut cu brio, Gorilla Glass Victus rezista până la nivelul 6 pe scara Mohs. Cat despre îndoire, ea se petrece imediat, semn că rama metalică a telefonului ROG Phone 6 Pro nu e prea bine ranforsată.

Panoul de sticlă din spate rezistă eroic totuşi, deşi are foarte multe crăpături. E drept că a ajunge să îndoi un astfel de smartphone se poate întâmpla doar dacă îl ţii în buzunarul din spate şi te aşezi pe el, sau eşti foarte puternic şi îl îndoi din frustrare că ai pierdut un meci Apex Legends. M-aş fi gândit totuşi ca un telefon cu grosime de peste 10 mm va fi ceva mai rezistent. Poate e momentul ca ASUS să renunţe la aluminiu şi să treacă la oţel inoxidabil.

ASUS a ajuns pe „lista ruşinii” a YouTuberului, alături de destul de multe telefoane OnePlus apropo.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: Gizchina