Sania Uber: Uber lansează o cursă gratuită, cu sania trasă de reni, în Laponia

Scris de | 6 decembrie, 2022
Sania Uber: Uber lansează o cursă gratuită, cu sania trasă de reni, în Laponia
© Mikael Buck / Uber

Într-una dintre cele mai interesante inițiative de sărbători, Uber anunță lansarea Saniei Uber în Laponia, Finlanda – prima cursă la cerere din lume cu o sanie trasă de reni, disponibilă exclusiv în aplicația Uber. Această nouă aventură de Crăciun va putea fi rezervată doar pentru o perioadă limitată, între 12 – 18 decembrie, la timp pentru familiile care vor să-l ajungă din urmă pe Moș Crăciun și să descopere unde apar pe listele lui.  

Prima plimbare cu Sania Uber va pleca de la Apukka Resort, Rovaniemi. Călătoria va dura două ore și va duce pasagerii printre peisajele pitorești ale Laponiei, zonă cunoscută ca fiind casa lui Moș Crăciun. Sania Uber este gratuită și va fi disponibilă pentru rezervări în două intervale orare, la 10:00 și la 14:00. Disponibilitatea este limitată, așa că familiile și cuplurile care vor să rezerve experiența sunt încurajate să verifice aplicația constant în ziua în care vor să călătorească. 

© Mikael Buck / Uber PR Handout

Lansarea Saniei Uber vine pe fondul unei estimări făcute de board-ul turistic Visit Rovaniemi, ce prezice că anul acesta numărul de familii care va vizita Laponia va crește cu 46%. Acest lucru se datorează și restricțiilor Covid mai relaxate la nivel global. Sania Uber face parte din viziunea Uber de a ajuta pasagerii să ajungă oriunde. Inițiativa vine în urma lansării posibilității de a putea rezerva trenuri, zboruri, hoteluri și alte experiențe direct din aplicația Uber.

Sanna Kärkkäinen, CEO Visit Rovaniemi, a declarat: „Suntem bucuroși că turiști din toată lumea aleg să (re)vină în Laponia, odată cu relaxarea restricțiilor din perioada pandemiei. Cei care călătoresc se pot bucura de o experiență oferită de Uber, o cursă specială într-o sanie trasă de reni din Apukka Resort, Rovaniemi.”

Etichete: , , , , , ,