IKEA lansează o nouă lampă de podea din gama SYMFONISK, cu boxă integrată

Scris de | 9 decembrie, 2022
IKEA lansează o nouă lampă de podea din gama SYMFONISK, cu boxă integrată

În 2019, în gama SYMFONISK a fost lansată prima lampă cu o boxă integrată, marcând primele produse dezvoltate împreună de IKEA și Sonos. Acum, colaborarea continuă cu lansarea următoarei iterații din gama SYMFONISK – sub forma unei lămpi de podea. „Am învățat foarte multe despre felul în care oamenii își doresc să amplaseze echipamentele de sunet și iluminare. Știm, de asemenea, că mulți dintre aceștia vor să aibă mai multe surse de lumină pe diferite niveluri și în diferite părți ale încăperii pentru a crea atmosfera potrivită. Provocarea de a nu avea suficient spațiu pentru o masă pe care să așezăm lampa ne-a determinat să concepem lampa cu poziționare pe podea”, spune Stjepan Begic, Range Design Leader IKEA Suedia.

Lampa de podea cu boxă integrată SYMFONISK este proiectată având în minte conceptul de simplitate, oferind un sunet de calitate în timp ce răspândește lumină. Aceasta vine cu un abajur din bambus și poate fi personalizată prin intermediul diferitelor abajururi SYMFONISK, care pot fi achiziționate separat. Împreună cu alte produse din gama SYMFONISK sau cu alte produse Sonos, lampa poate avea și rolul unui difuzor satelit, pentru a crea o configurație home theatre cu lumină și sunet care acoperă întreaga încăpere. 

„Am creat lampă de podea cu boxă pentru a oferi sunet extraordinar de una singură, dar și pentru a fi versatilă. Funcționează perfect cu toate boxele noastre Sonos și este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să adauge sateliți la setul lor de home theater, atunci când produsul este asociat cu soundbar-urile noastre, cum ar fi Ray și Beam”, a declarat Sara Lincoln, Principal Product Manager Sonos.

Toate produsele SYMFONISK fac parte din ecosistemul Sonos, ceea ce facilitează conectarea la muzică și conținut audio. Activată de DIRIGERA, hub-ul IKEA pentru produse inteligente, lampa de podea cu boxă integrată SYMFONISK poate fi adăugată la aplicația inteligentă IKEA Home și poate fi gestionată împreună cu alte dispozitive inteligente. Noua lampă de podea cu boxă integrată din gama SYMFONISK va fi disponibilă în magazinele IKEA de pe toate piețele în care este activă compania începând din ianuarie 2023.

Etichete: , , , , ,