Huawei Watch Buds este un ceas cu căşti integrate, proaspăt lansat

Scris de | 10 decembrie, 2022
Huawei Watch Buds este un ceas cu căşti integrate, proaspăt lansat

Huawei Watch Buds a înregistrat o scăpare surprinzătoare la final de lună noiembrie, când intriga pe toată lumea prin formatul său. Conceptul de căşti wireless introduse în corpul unui ceas e ceva ce nu vezi în fiecare zi.

Ei bine pe 9 decembrie Huawei a dezvăluit în sfârşit acest produs, un dispozitiv 2 în 1, care funcţionează ca un smartwatch clasic, doar că i se poate ridica ecranul ca un capac, pentru a dezvălui o pereche de căşti wireless fixate cu magneţi la interior. Ceasul în sine aduce un ecran AMOLED de 1.43 inch, cu rezoluţie de 466 x 466 pixeli. Are un corp din oţel inoxidabil, iar cureaua din piele e disponibilă pe maron sau negru.

Smartwatch-ul dispune de senzor de puls, SpO2, monitorizare somn şi stres, ba chiar şi EKG şi detecţie a fibrilaţiilor atriale. Pune la bătaie 80 de moduri de fitness, tracker pentru ciclu menstrual, reminder pentru sedentarism, timere şi meteo. Rulează HarmonyOS 3.0.

Cât despre căşti, ele oferă anulare de zgomot pe bază de AI şi au dop din silicon. Vin cu certificare IP54, pe care ceasul o pierde, pentru că se deschide în acel mod pe care îl vedeţi în imagini. Ce are totuşi e poziţionare GPS. Menţionăm şi conectivitatea Bluetooth 5.2 şi o autonomie de 3 zile pentru ceas şi 4 ore pentru căşti, când e vorba de playback muzcial.

Preţul este de 429 de dolari.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena