Huawei Watch Buds este un ceas care integrează căşti în corpul său

Scris de | 27 noiembrie, 2022
Huawei Watch Buds este un ceas care integrează căşti în corpul său

De câteva luni tot auzim că Huawei pregăteşte un gadget revoluţionar, mai precis un ceas inteligent, care integrează o pereche de căşti în corpul său. E vorba despre Huawei Watch Buds, care tocmai a înregistrat o scăpare sub formă de ambalaj şi video.

Ceasul pare unul tipic, circular, doar că atunci când este deschis, el dezvăluie două căşti aflate la interiorul său, unele cu design compact, in ear. E drept că acest purtabil e ceva mai gros decât ceasul clasic. La început de an Huawei primea brevetul pentru un astfel de produs, care părea unul SF. Acum a devenit realitate, dacă ne luăm după videoclipul scăpat pe platforma chineză video Bilibili şi apoi pe YouTube.

Sincer să fiu acest design are ceva de jucărie, de ceas de jucărie pentru copii, cel primit la pufuleţi. Spaţiul pe care îl ocupa căştile putea fi lejer folosit pentru mai mult RAM, baterie, stocare. De altfel îmi vine greu a crede că acest produs mai poate oferi 2 săptămâni de autonomie cum au atins alte ceasuri Huawei GT. Gurile rele spun că Huawei Watch Buds va fi dezvăluit alături de viitoarea serie de telefoane Huawei Nova, care va vedea lumina zilei pe 9 decembrie.

Nu e primul ceas inedit de la Huawei în acest an, deoarece există şi un Huawei Watch GT Cyber, care include elemente personalizabile şi înlocuibile.

Etichete: , , ,

Sursa: Notebookcheck