Huawei Watch GT3 SE, lansat oficial în România: Preț și specificații

Scris de | 25 noiembrie, 2022
Huawei Watch GT3 SE, lansat oficial în România: Preț și specificații

Huawei a prezentat cel mai nou smartwatch din seria Watch GT 3, Huawei Watch GT 3 SE. Smartwatch-ul de ultimă generație răspunde nevoilor de zi cu zi, ale pasionaților de sport și fitness, precum și ale persoanelor axate pe sănătate.

Huawei Watch GT 3 SE oferă până la două săptămâni de utilizare continuă înainte de a fi nevoie de o nouă încărcare și, de asemenea, suport pentru încărcare rapidă.

În plus, ceasul este compatibil cu smartphone-urile Android și iOS, și le oferă utilizatorilor posibilitatea de a partaja rezultatele exercițiilor fizice din aplicația HUAWEI Health cu Strava, aplicație de monitorizare a performanțelor sportive.

Ceas inteligent ușor

Construit pentru pasionații de sport, Watch GT 3 SE, cu un design light, combină moda și funcționalitatea, permițând utilizatorilor să exploreze împrejurimile cu un dispozitiv ușor și plin de funcții.

Cu un aspect nou, acest smartwatch vine cu un ecran color AMOLED de 1,43 inci, 466 x 466 cu 326 PPI, cu afișarea mai clară a culorilor pe ecran. În plus, ecranul este Corning Gorilla Glass, material care asigură rezistența la uzură.

Fiind construit din materiale rezistente, ceasul cântărește 35,6 g (fără curea) și are o grosime totală de numai 11 mm (corpul ceasului). Este disponibil în două culori, Graphite Black și Wilderness Green. În afară de temele pentru cadrane de ceas, utilizatorii pot folosi fotografii OOTD și Portrait Mode pentru a crea cadrane de ceas personalizate.  

De asemenea, Watch GT 3 SE oferă o rezistență la apă de 5ATM corespunzătoare standardului ISO 22810:2010, permițându-i să funcționeze la o adâncime de până la 50 de metri timp de 10 minute. Lucrează împreună cu cinci sisteme majore de sateliți – GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo și QZSS – și  utilizează un cip de poziționare GNSS încorporat, care oferă performanțe bune de anti-interferență pentru antrenamente.

Pentru a-i sprijini și mai mult pe utilizatori în antrenamentele lor, Huawei Watch GT 3 SE oferă peste 100 de moduri de sport, planuri de alergare și chiar algoritmul TruSport dezvoltat de Huawei, care oferă evaluări și sugestii sportive pe baza diferitelor date culese în timpul exercițiilor fizice.

Huawei TruSleep 3.0 îmbunătățit

Ceasul oferă citiri precise ale semnelor vitale generale ale utilizatorului. Prin intermediul HUAWEI TruSeen 5.0+, HUAWEI TruSleep 3.0 și a altor tehnologii de monitorizare a sănătății din seria Tru, Watch GT 3 SE sprijină evaluarea sănătății prin monitorizări ale ritmului cardiac, ale calității somnului, SpO2 și ale nivelului de stres.

Oferind o monitorizare a ritmului cardiac, HUAWEI TruSeen 5.0+ are o capacitate de date sporită cu o rată redusă de pierdere a semnalului. HUAWEI TruSeen 5.0+ poate face față mai bine zgomotului de mișcare și poate îmbunătăți și mai mult acuratețea măsurării ritmului cardiac atunci când faci exerciții fizice.

De asmeenea, pentru a-i ajuta pe utilizatori să mențină un stil de viață sănătos, aplicația HUAWEI Health App oferă o multitudine de memento-uri personalizate, de exemplu pentru consumul zilnic de apă, memento-uri privind medicamentele și multe altele pentru a se asigura că utilizatorii rămân pe drumul cel bun.

Ofertă Huawei Watch GT 3 SE

Până pe 7 decembrie, HUAWEI  a pregătit și o campanie pentru noul model GT 3 SE. Toți cei care achiziționează acest nou model de ceas și se abonează la newsletter vor primi un cupon în valoare de 100 de lei, pentru noul produs; o curea extra; posibilitatea plății produsului în 3 sau 6 rate fără dobândă. De asemenea, oricine va cumpăra noul HUAWEI GT 3 SE de pe e-shopul HUAWEI va fi înscris automat la tragerea la sorți pentru o pereche de căști FreeBuds Lipstick.

Huawei Watch GT 3 SE: Preț și Disponibilitate

HUAWEI WATCH GT 3 SE va fi disponibil în ROMÂNIA din 23 noiembrie, începând de la 999 lei în magazinul HUAWEI Online Store și în magazinele  partenere.

Etichete: , , , , , ,