TAG Heuer anunţă 3 ceasuri Connected Calibre E4 noi

Scris de | 15 ianuarie, 2023
TAG Heuer anunţă 3 ceasuri Connected Calibre E4 noi

TAG Heuer a extins gama de ceasuri Connected cu 3 noi modele Connected Calibre E4, cu preţ destul de piperat. Cel mai ieftin este modelul de 42 mm, care costă 2350 de dolari.

Versiunea de 42 mm este mai mică decât predecesoarea, dar vine cu un ecran de 1.28 inch, cu muchii foarte înguste şi protecţie din sticlă de safir, în stil „dom”. Ecranul este un OLED, cu rezoluţie de 416 x 416 pixeli. Corpul acestui dispozitiv este produs din titaniu negru mat.

A apărut şi Golf Edition de 42 mm, care are acelaşi corp, dar costă mai mult, 2500 de dolari. Asta pentru că vine la pachet cu 3 mingi originale de golf TAG Heuer şi două curele. Una este fabricată din piele neagră cu cusături verzi şi una este din cauciuc alb. Ceasul suportă 40.000 de circuite de golf din toată lumea, având tracking automat fără input manual.

Ceasul îţi poate urmări scorul, ia în calcul şi crosa folosită, dar şi localizarea circuitului.

Calibre E4 Sports Edition e cel mai scump model din gama, cu preţ de 2600 de dolari, dar e şi cel mai mare. Are format de 45 mm, ceramică în jurul ecranului OLED de 1.39 inch, cu rezoluţie de 454 x 454 pixeli, plus o curea din cauciuc care „respiră”.

Oferă funcţii de Trail & Hiking, barometru şi alte funcţii pentru excursionişti. Toate aceste modele vor sosi în această lună, cu promisiunea unei actualizări la Wear OS 3.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena