ViewSonic a fost cel mai important producător de proiectoare DLP în primele trei trimestre din 2022

Scris de | 17 ianuarie, 2023
ViewSonic a fost cel mai important producător de proiectoare DLP în primele trei trimestre din 2022

ViewSonic Corp devine recunoscut ca fiind nr. 1 în domeniul proiectoarelor Digital Light Processing (DLP) la nivel mondial în perioada T1 – T3 2022, conform rapoartelor trimestriale de urmărire a pieței. ViewSonic a continuat să înregistreze o creștere în ultimii șase ani, cu o tendință constantă de creștere începând cu 2017.

ViewSonic a crescut cu aproape 70% din 2017 până în 2021. În ciuda faptului că piața globală a scăzut cu 7,1% de la an la an, compania a menținut totuși o creștere pozitivă. De altfel, ViewSonic a făcut o primă mișcare pentru a crește investițiile în proiectoare LED inteligente. Ca urmare, dezvoltarea tehnologiei sale LED a condus la performanțe mai bune pe piață de-a lungul anilor.

La începutul acestui an, ViewSonic a introdus cea mai recentă tehnologie LED. Evoluția îi permite să își extindă aria de acoperire de la sectorul de consum la cel de afaceri cu soluții mai diverse de proiectoare LED.

Gama largă de proiectoare cu LED de la ViewSonic cuprinde seria portabilă M pentru divertisment, seria X pentru home cinema și cea mai recentă serie LS pentru spații comerciale și educaționale. Seria LS oferă o luminozitate mai mare și ajută clienții să își atingă obiectivele de afaceri cu o mai bună sustenabilitate, oferind o calitate mai bună a imaginii și o durată de viață mai lungă.

Etichete: , ,