Cât de rezistent va fi ecranul lui Samsung Galaxy S23 Ultra? Corning confirmă Gorilla Glass Victus 2

Scris de | 27 ianuarie, 2023
Cât de rezistent va fi ecranul lui Samsung Galaxy S23 Ultra? Corning confirmă Gorilla Glass Victus 2

Continuă teaserele legate de Samsung Galaxy S23, de această dată nu cu privire la cameră, procesor sau altele de genul, ci mai degrabă la design. De această dată Corning, compania din spatele Gorilla Glass a confirmat că seria Galaxy S23 va inaugura Gorilla Glass Victus 2.

Samsung nu e străină de colaborări şi premiere cu această companie. A inaugurat Gorilla Glass Victus pe telefoanele sale, apoi Victus+ pe S22. Acum e rândul lui S23 să ne ofere Gorilla Glass Victus 2. Versiunea 2.0 este axată pe supravieţuirea scăpărilor de la înălţime, inclusiv pe suprafeţe foarte dure, precum beton. Asta de la o înălţime de până la 1 metru sau chiar 2 metri în cazul asfaltului.

În general aşa o rezistenţă la scăpări vine cu un sacrificiu: rezistenţă mai slabă la zgârieturi. Nu mai e cazul de aşa ceva totuşi. Corning mizează şi pe ecologie, deoarece Victus 2 conţine cu 22% mai mult material reciclat de la consumatori. Gurile rele spun că noua protecţie va fi folosită şi pentru spatele şi pentru faţa telefonului, ca şi Victus+ pe seria S22.

Samsung are doar premieră, nu şi exclusivitatea, deci vom mai vedea acest tip de protecţie şi pe alte telefoane în perioada următoare. Corning dezvăluise Gorilla Glass Victus 2 încă din noiembrie şi a subliniat încă de atunci cât de bine rezista şi la zgârieturi, nu doar la căzături. Vă reamintesc că Galaxy S23 va fi inaugurat pe 1 februarie 2023, atunci când va fi prezentat oficial, sub formă a 3 telefoane cu procesor Snapdragon 8 Gen 2 „tunat”, camera de 200 MP pe Ultra şi baterii mai mari pe S23 şi S23+.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena