Samsung Galaxy S23 Ultra e deja la vânzare în Nicaragua; Iată-l scos din cutie

Scris de | 23 ianuarie, 2023
Samsung Galaxy S23 Ultra e deja la vânzare în Nicaragua; Iată-l scos din cutie

După o sumedenie de scăpări ale lui Samsung Galaxy S23, cea mai mare apare azi, din Nicaragua. Un magazin local a luat decizia trăznită de a pune produsul în rafturi şi a îl scoate deja la vânzare. Aşa se face că îl vedem pe Galaxy S23 Ultra scos din cutie şi fotografiat din toate unghiurile.

Oficial Samsung îşi anunţă telefoanele pe 1 februarie 2023, dar retailerii le-au primit deja, aparent. Aparent în Nicaragua, mai precis Matagalpa ai o şansă de a cumpăra deja telefonul. Un magazin local numit KM Cell Store a partajat o postare pe pagina sa de Facebook afirmând că îl pe S23 Ultra şi că nu mă puţin de 4 unităţi sunt în posesia sa. E vorba despre modele cu 12 GB RAM şi 512 GB stocare. Terminalul apare pe roz, verde, negru şi un soi de bej pal.

Are şi stylus integrat şi seamănă mult cu predecesorul S22 Ultra, doar că vine fără inele metalice pentru două dintre cele 5 lentile din spate. Telefonul vine cu o cameră principală de 200 de megapixeli, cu senzorul cel nou HP2, alături de două camere telephoto cu zoom optic 3X şi 10X. Exact ca predecesorul. Ecranul este un AMOLED de 6.8 inch, cu rezoluţie 1440p şi protecţia nouă Gorilla Glass Victus 2.

Bateria a rămas la fel: 5000 mAh cu încărcare la 45W. Rulează Android 13 cu One UI 5.1 ca interfaţă, iar conectivitatea include Bluetooth 5.3, NFC, Wi-Fi 6E, UWB, 5G. Camera selfie aduce o schimbare ciudată: de la 40 de megapixeli la 12 sau 10 megapixeli. Aflăm mai multe pe 1 februarie.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena