OpenAI lansează varianta cu plată a lui ChatGPT; Ce oferă ChatGPT Plus şi la ce preţ?

Scris de | 2 februarie, 2023
OpenAI lansează varianta cu plată a lui ChatGPT; Ce oferă ChatGPT Plus şi la ce preţ?

OpenAI a lansat în sfârşit varianta cu plată a lui ChatGPT, care se numeşte ChatGPT Plus. Include acces general la chatbot-ul cu AI, chiar şi când e multă lume în el, dar şi timpi mai rapizi de răspuns.

ChatGPT e pe buzele tuturor de două luni, acest chatbot AI fiind capabil să creeze articole competente de presă, să ia examene la Medicină sau Drept şi să poarte discuţii antrenate cu oameni. OpenAI, care a primit injecţie de capital serioasă de la Microsoft a lansat ChatGPT Plus. Un abonament de genul oferă acces la chatbot contra a 20 de dolari pe lună, chiar şi când queue-ul e plin de utilizatori. Va răspunde şi mai rapid la cereri şi cei care plătesc au acces prioritar la upgrade-uri şi funcţii noi.

Mai există o limitare: serviciul cu plată e disponibil doar în SUA deocamdată. OpenAI va deschide lista de aşteptare şi la nivel global în următoarele luni. OpenAI subliniază că rămâne neatinsă şi varianta gratuită de ChatGPT, care va putea fi folosită în continuare de toată lumea. Se discută şi despe abonamente cu preţ mai scăzut, dar şi abonamente business pentru companii şi pachete de date şi funcţii bonus.

OpenAI a strâns deja feedback de la milioane de oameni şi promite că a făcut update-uri importante. A descoperit şi utilizări PRO în urma testării, inclusiv editarea de conţinut, brainstorming şi chiar programare. Microsoft se pregăteşte să integreze tehnologia OpenAI în produsele sale între timp.

Etichete: , , ,

Sursa: Engadget