Garmin Vivomove Trend s-a lansat: ceas cu look analogic, dotări smart

Scris de | 3 februarie, 2023
Garmin Vivomove Trend s-a lansat: ceas cu look analogic, dotări smart

Garmin continuă să lanseze ceasuri inteligente şi de această dată a mers pe ruta unui model cu look analogic. E vorba despre Vivomove Trend, care combină designul unui ceas clasic, cu funcţiile smart de health tracking şi plată contactless via NFC.

Garmin Vivomove Trend foloseşte o carcasă din polimer ranforsat cu fibre, cu mărime de 40 mm. Are o ramă din oţel inoxidabil şi ca să fie totul clar, look-ul analogic îi e conferit de acele ace indicatoare pentru oră şi minut. În acelaşi timp are un ecran LCD monocrom ascuns în spate, cu rezoluţie de 254 x 346 pixeli. Vivomove Trend poate administra notificările de pe iPhone-ul sau telefonul cu Android conectat prin pairing.

Oferă şi opţiunea de a răspunde la mesaje text chiar. Aveţi parte de clasicele funcţii de health tracking găsite pe ceasuri moderne, de la senzor de puls, SpO2, monitorizare somn şi stres. Ceasul poate monitoriza şi sesiunile de fitness şi aduce şi Garmin Pay pentru plata contactless şi plata în anumite mijloace de transport. Autonomia în mod smartwatch ajunge până la 5 zile, în vreme ce în mod ceas standard ajunge la 6 zile.

Are şi un încărcător proprietar cu clips, care se conectează la un încărcător clasic Qi. De asemenea se împacă bine cu scufundările, având certificare 5 ATM, ceea ce înseamnă că îl poţi lua la piscină şi să înoţi cu el. E disponibil pe nuanţe ca Cream Gold, French Gray, Peach Gold, Ivory, Slate, Black, Silver, Mist Gray. Costă 330 de euro şi se găseşte pe site-ul Garmin deja.

Etichete: , , ,