Philips Sound lansează căşti Fidelio L4, model TWS cu ANC şi gama sport GO

Scris de | 11 februarie, 2023
Philips Sound lansează căşti Fidelio L4, model TWS cu ANC şi gama sport GO

Evenimentul TP Vision/Philips de zilele trecute nu ne-a adus doar noi televizoare OLED cu Ambilight, ci şi o serie de perechi de căşti atractive. Ele acoperă o gamă largă de segmente, de la cele in ear la cele on ear şi modele sport.

Fidelio L4

Fidelio L4 oferă o combinaţie de performanţă audio înaltă, autonomie extinsă, anulare activă a zgomotului, dar şi confort excelent. Toate într-o construcţie de top şi cu finisaj premium. Modelul L4 vine cu un driver de 40 mm, dezvoltat de către companie şi un strat de grafen pentru a îi creşte rigiditatea. Asta fără a afecta greutatea şi oferind o distorsiune mai mică a sunetului în zona de frecvenţe medii şi înalte. Suportă noul standard Bluetooth 5.3 şi oferă o conexiune ultra fiabila şi eficientă.

Include de asemenea cocedurile LC3 şi LDAC şi funcţie Hi-Res audio via cablu de 3.5 mm sau USB-C.

Fidelio T2

Au debutat şi căştile Philips Fidelio T2, cu dimensiuni reduse cu 20%, iar carcasa de încărcare este cu 40% mai mică decât cea de pe T1, predecesorul. Designul cel nou aduce două căi pentru noul driver dinamic de 9.2 mm, acoperit cu grafen. Există şi un driver eficient cu armătură balansată şi dimensiuni mici. Şi aici avem parte de suport Bluetooth 5.3, Google Fast Pair, dar şi LE Audio şi codec LC3.

Gama Sport GO

TP Vision a extins de asemenea gama de căşti GO Sports, care aduce două noi modele. Ele oferă un sunet excelent celor ce duc o viaţă activă şi fac antrenamente des. Propun o combinaţie de confort, robusteţe, rezistenţă la apă şi sunet excelent în mişcare. Philips A5508 TWS oferă un driver de 8 mm acoperit cu grafen, care asigură o calitate excelentă a sunetului şi distorsiune redusă a sa.

Modelul A5608 vine cu design open ear, cu conductivitate osoasă, oferind utilizatorilor sunet excelent şi o extra siguranţă de a putea auzi sunetul ambiental. Există şi o lumină LED în banda pentru gât aici, pentru jogging mai sigur pe străzi.

Ambele modele au Bluetooth 5.3, codec LC3 şi conectare la multiple dispozitive.

Căşti pentru dormit

Iată ceva ce nu vedem în fiecare zi: căşti speciale pentru dormit. N7808 este prima pereche de căşti Philips pentru dormit dezvoltată alături de cei de la Kokoon. E gândită pentru cei care au un somn agitat şi vor să adoarmă mai uşor, protejaţi de zgomotele din exterior. Componentele electronice principale nu mai sunt integrate în cască, ci au fost încapsulate într-o incintă care se află în zona din spatele capului, aşa încât să nu fie simţită când utilizatorul stă întins. Driverele au armătură dublă şi permit căştilor să aibă profilul de doar 6 mm, faţă de cel clasic de 20 mm al majorităţii căştilor.

Astfel le puteţi ţine mai uşor în ureche. Senzorii de la interior vor monitoriza tipul de somn şi vor adapta volumul sunetului astfel încât să se diminueze treptat în vreme ce utilizatorul doarme.

Există şi o aplicaţie dedicată Kokoon, care îmbunătăţeşte înţelegerea şi gestionarea somnului, cu ajutorul unui monitor optic şi al accelerometrelor din cască. Senzorul funcţionează prin strălucirea luminii în piele şi măsoară modul în care lumina este împrăştiată de fluxul sanguin al corpului.

Etichete: , , , , ,