realme prezintă telefonul Coca-Cola, un realme 10 Pro cu o cutie bogată în accesorii

Scris de | 11 februarie, 2023
realme prezintă telefonul Coca-Cola, un realme 10 Pro cu o cutie bogată în accesorii

După o serie generoasă de teasere, realme a prezentat în sfârşit telefonul său Coca-Cola, care intrigă deoarece presupune un parteneriat între o firmă americană şi una chineză, o raritate în ziua de azi. Ce ne oferă special Realme 10 Pro Coca-Cola Edition aflaţi mai jos.

Se pare că terminalul va fi disponibil în doar 1000 de unităţi, cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare la bord, având un preţ de pornire de 240 de euro. Identitatea Coca-Cola este puternică aici, între faptul că sticla mată de pe spatele telefonului are o textură în genul cutiei de Coca-Cola şi imprimeurile Coca-Cola de pe cutie şi telefon. În ambalajul Deluxe găsim o cheiţă pentru SIM cu forma unui capac de sticlă de Cola, stickere cât cuprinde şi o mascot realmeow plină cu băutura carbogazoasă.

Telefonul e şi el „tunat” pentru a defini relaţia cu Coca-Cola. Astfel, are iconuri roşii pentru aplicaţiile principale de sistem, filtre pentru camera inspirate de anii ’80 şi ’90, dar şi sunete preluate din identitatea Coke. Spre exemplu soneria şi notificările sunt gingle-ul din reclamele cele mai noi la Coca-Cola. Animaţia de încărcare a bateriiei prezintă umplerea unei sticle de suc.

Specificaţiile rămân în rest neschimbate de la un realme 10 Pro clasic şi mă refer că are un ecran IPS LCD de 6.72 inch, cu refresh rate de 120 Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 695, slot microSD şi baterie de 5000 mAh, care se încarcă la 33W. Vine cu o cameră principală de 108 MP şi una secundară de 2 MP, plus o cameră frontală de 16 MP.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena