Actualizarea One UI 5.1 a sosit pe telefoane din seriile Galaxy S20, S21 şi S22

Scris de | 14 februarie, 2023
Actualizarea One UI 5.1 a sosit pe telefoane din seriile Galaxy S20, S21 şi S22

După ce a fost inaugurat pe seria Samsung Galaxy S23, One UI 5.1 a început să fie oferit pe 13 februarie ca actualizare pe telefoanele din seriile Galaxy S20, S21 şi S22. În plus ar fi ajuns şi pe pliabilele Galaxy Z Fold 3 şi 4, dar şi Galaxy Z Flip 3 şi 4.

One UI 5.1 nu este un salt uriaş de funcţionalitate sau design. Se axează pe widgeturi noi, precum cel de baterie (care afişează şi nivelul de baterie al accesoriilor conectate la telefon), plus modul Expert RAW din cameră. Avem acum şi o aplicaţie şi widget meteo nou, plus opţiunea Family pentru galerie, cu 5 GB stocare în cloud pentru fiecare membru al familiei.

One UI 5.1 se bazează în continuare pe Android 13 şi aduce şi noutăţi la conectivitate, şi modul DeX. Odată ce vei instala o aplicaţie şi o vei porni pentru prima dată, sistemul te va întreba dacă vrei să primeşti notificări sau să le ţii oprite. Ai acum mai mult control asupra notificărilor în general. Primim şi câte o limbă diferită pentru fiecare aplicaţie, iar Android 13 şterge datele din clipboard periodic pentru a evita hack-urile.

Widgeturile pot fi stacked, adică suprapuse în 3D sau într-un carusel şi putem seta fundaluri animate pentru fiecare. One UI 5.1 aduce şi o modalitate mai facilă de a porni două aplicaţii în split sceen: un swipe scurt de jos în sus cu două degete rezolvă asta. Actualizarea ocupă cam 2 GB.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena