Netflix se ieftineşte în România; Cât costă abonamentul Basic?

Scris de | 14 februarie, 2023
Netflix se ieftineşte în România; Cât costă abonamentul Basic?

După un an întreg de scumpiri la utilităţi şi servicii de tot soiul, azi avem şi o veste bună: Netflix s-a ieftinit în România începând de ieri. Abonamentul Basic a sosit în ţara noastră, dar fără reclame.

Costă 4.99 euro pe lună, faţă de 7.99 euro cât era până acum şi aduce conţinut HD şi vizionare pe un singur dispozitiv. Trebuie spus că pe alte pieţe pachetul Basic include şi reclame (la noi nu). Cei care plătesc acest pachet pot desarca filme şi seriale pentru a le privi când nu conectaţi la Internet. Celelalte abonamente rămân la fel, Standard la 9.99 euro şi Premium, la 11.99 euro pe lună.

Standard îţi permite să urmăreşti producţii Netflix pe două dispozitive în acelaşi timp în Full HD, iar Premium ofer rezoluţie până la 4K şi vizionare pe 4 dispozitive. Netflix a lucrat tot mai mult în ultima vreme la măsuri pentru a bloca acele conturi parazit şi utilizatorii care căpuşează conturile altora, dar măsurile nu se simt încă, după ce gigantul american a făcut un pas în spate.

A continuat totuşi investiţia masivă în seriale şi filme noi. Spre exemplu a apărut recent trailerul pentru „Berlin”, spinoff din „Casa de Papel”, axat pe carismaticul personaj Berlin. Vom vedea şi spinoff din „Bridgerton” şi un ultim sezon „The Crown” în următorul an. Iar în martie apare şi a doua parte a sezonului 4 din serialul „YOU”, care tocmai a debutat în urmă cu câteva zile.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Hotnews.ro