Google a lansat funcţia Magic Eraser, care elimină ce vrei tu din poze

Scris de | 25 februarie, 2023
Google a lansat funcţia Magic Eraser, care elimină ce vrei tu din poze

Google nu se dezminte şi continuă să ne facă pozele mai arătoase, chiar şi dincolo de funcţia Unblur. Acum a lansat funcţia Magic Eraser şi alte opţiuni de editare foto, dar şi video pe mobil.

Magic Eraser devenea relevant odată cu debutul telefoanelor Pixel 6 şi Pixel 7. El putea şterge obiecte, ba chiar şi persoane din imagini, folosind un sistem pe bază de AI. Vestea bună e că după o perioadă de exclusivitate, funcţia a ajuns pe iOS şi Android, dar doar dacă ai un abonament Google One.

Cine are un telefon Pixel mai vechi, un Pixel 4a, Pixel 4, Pixel 5 sau Pixel 5a pot folosi funcţia Magic Eraser în mod complet gratuit. Fără abonament Google One. Totuşi dacă eşti utilizator de alte smartphone-uri Android sau ai iPhone, trebuie să ai abonament Google One. Se pare că rollout-ul se face în valuri, iar nouă ne vine rândul la început de martie 2023. Nu e singura noutate, avem şi suport HDR pentru clipuri, dar şi un nou editor de colaje pentru a crea un clip cu cele mai bune cadre cu cei apropiaţi.

Cine are abonament Google One primeşte livrare gratuită pentru albumele de fotografii fizice pe care le poţi comanda acasă, inclusiv în ţara noastră. Cât costă Google One? De la 9.9 lei pe lună sau 99 lei pe an pentru 100 GB în cloud. Pentru a folosi Magic Eraser, trebuie să selectezi o poză, să apeşi Edit în zona de jos, iar dacă Magic Eraser nu e listat, atunci trebuie să apeşi pe Tools.

Sună a răspuns pentru Samsung Magic Eraser, propria soluţie.

Etichete: , , , ,