MWC 2023: Bullit a lansat CAT S75, noul flagship al companiei, care vine la pachet cu mesagerie direct prin satelit – Preț și specificații

Scris de | 27 februarie, 2023
MWC 2023: Bullit a lansat CAT S75, noul flagship al companiei, care vine la pachet cu mesagerie direct prin satelit –  Preț și specificații

Bullitt Group a dezvăluit noul său flagship, Cat S75. Având acreditări de top în materie de durabilitate, telefonul rezistă oricăror condiții, chiar și pierderilor de semnal. Pe lângă conectivitatea 5G, Cat S75 include și cipul MediaTek NTN (rețea non-terestră) care permite conectivitate directă la sateliții geostaționari aflați la 37.500 km deasupra pământului, făcând posibilă trimiterea unui mesaj sau formularea unei cereri de asistență SOS în zone fără acoperire mobilă.

Impermeabil la praf, nisip și murdărie, telefonul a fost supus testelor extreme cu căderi repetate pe plăci de oțel de la înălțimi de până la 1,8 metri. De asemenea, este rezistent la apă, întrucât a fost testat la o adâncime de 5 metri, suportând jeturi de apă de înaltă presiune. Acest lucru îi aduce ratingurile IP68 și IP69K. Mai mult, Cat S75 a fost supus și la testele Mil-Spec 810H, fapt ce asigură că noul telefon poate supraviețui temperaturilor extreme, umidității ridicate, condițiilor de ceață sărată, vibrațiilor și testelor de căderi bruște.

Cat S75 include tehnologia Bullitt’s Hygiene+, toate suprafețele externe ale telefonului conțin ioni de argint antimicrobieni și poate fi curățat și igienizat, cu apă și săpun sau șervețele umede cu alcool.

În ciuda acreditărilor sale privind rezistența și a ecranului de 6,6″ (FHD+ cu 120Hz rată de reîmprospătare și aspect ratio de 20:9), Cat S75 este subțire și ușor. Bateria sa de 5000 mAh oferă până la 2 zile de energie cu suport pentru încărcare rapidă de 15 W și încărcare wireless Qi. Este alimentat de procesorul MediaTek Dimensity 930 octa-core de 2,2 GHz de la MediaTek, cu 6GB de RAM și 128GB spațiu de stocare, extensibil prin card MicroSD. Acesta include un sistem de trei camere foto (senzor principal de 50 MP, senzor wide de 8 MP, senzor macro de 2 MP) cu un mod subacvatic pe spate și o cameră frontală de 8 MP. Lansat cu Android 12, Cat S75 va primi două actualizări ale sistemului de operare și 5 ani de patch-uri de securitate.

Datorită serviciului Bullitt Satellite Messenger, Cat S75 oferă conexiuni neîntrerupte ori de câte ori te-ai afla în zone cu acoperire slabă. Întotdeauna conectat, oferă o productivitate îmbunătățită chiar și în locații îndepărtate, fără semnal. Lucrătorii singuri sunt mai în siguranță, iar comunicațiile esențiale pentru mediul de lucru sunt imediat mai puternice.

Bullitt Satellite Messenger

Bullitt Satellite Messenger este primul serviciu de mesagerie prin satelit NTN sau „direct către satelit” bazat pe standarde 3GPP pentru telefoane mobile. Noul Cat S75 utilizează cipul MediaTek NTN și Bullitt Satellite Messenger pentru a accesa o rețea de sateliți geostaționari, oferind o acoperire continuă și accesibilă la nivel internațional.

Pentru a primi și trimite mesaje sau cereri de asistență SOS prin satelit este necesar un abonament și un dispozitiv compatibil NTN. Însă oricine, de pe orice telefon, poate primi un mesaj de la un utilizator al serviciului Bullitt Satellite Messenger. Aceștia îl vor primi sub forma unui SMS și pot răspunde descărcând versiunea gratuită pentru iOS sau Android a aplicației Bullitt Satellite Messenger, disponibilă în App Store sau Play Store.

Abonații serviciului Bullitt Satellite Messenger beneficiază de o perioadă de probă gratuită de 12 luni a SOS Assist, care oferă acces 24/7 la centrele de intervenție în caz de urgență furnizate de FocusPoint International. Planurile de mesagerie directă prin satelit încep de la doar 4,99 euro pe lună, fiind disponibile și alte planuri flexibile și de utilizare mai intensă.

Preț și disponibilitate Cat S75

Noul device Cat S75 poate fi acum precomandat de la anumiți operatori și retaileri din întreaga regiune EMEA. Prețul este de 2999 lei incluzând o perioadă de probă gratuită de 3 luni a planului de servicii Bullitt Satellite Messenger Essentials, care oferă până la 30 de mesaje directe la satelit pe lună.

Cat S75 va fi disponibil pentru primele demonstrații practice la Showstoppers din cadrul MWC23, duminică, 26 februarie, între orele 16-19, Muzeul Maritim, Sala 7, Stand B50, la standul Bullitt.

Etichete: , , , , ,