Honor Movie Glasses este o pereche de ochelari AR care oferă o imagine cu diagonală de 201 inch

Scris de | 9 martie, 2023
Honor Movie Glasses este o pereche de ochelari AR care oferă o imagine cu diagonală de 201 inch

Honor a lansat o pereche de ochelari inteligenţi, gândiţi pentru consumul de media. Se numesc Honor Movie Glasses şi pot declanşa experienţa unui cinematograf portabil, afişând o imagine cu diagonală de 201 inch.

Honor Movie Glasses oferă şi surround virtual, pentru o experienţă multimedia completă. Ochelarii AR creează cel mai mare ecran simulat de pe piaţă. Afişajul virtual de 201 inch se vede la o distanţă de 6 metri cu 49 de pixeli per unghi. Mai există şi alternativa afişajului de 130 inch de la 4 metri distanţă. Movie Glasses foloseşte o pereche de ecrane micro OLED, cu rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli.

Oferă luminozitate de până la 500 nits şi acoperă 108% din spaţiul de culoare sRGB. Oferă un refresh rate de 60 Hz. Honor a încorporat aici difuzoare cu output la 360 de grade şi două sisteme de microfoane care captează sunetul tot în mod imersiv şi cu surround. Honor Movie Glasses trebuie conectaţi la un smartphone compatibil printr-un cablu USB-C, nu vor putea opera independent.

Portul USB respectiv trebue să suporte cel puţin standard USB 3.0 şi să aibă Power Delivery de 5W. Movie Glasses oferă head tracking prin senzori de mişcare şi pot face multitasking cu câteva aplicaţii afişate pe ecran simultan. Produsul costă 361 de dolari şi se vinde doar în China deocamdată.

 

Etichete: , , , ,

Sursa: Notebookcheck