Demo-ul lui Resident Evil 4 remake e disponibil acum pe PS5, Xbox, Steam

Scris de | 10 martie, 2023
Demo-ul lui Resident Evil 4 remake e disponibil acum pe PS5, Xbox, Steam

După Resident Evil 2 şi 3, acum şi Resident Evil 4 primeşte un remake, care va debuta pe 24 martie. Acum avem demo-ul la dispoziţie pe PlayStation 5, Xbox şi Steam. Trial-ul este gratuit şi e cunoscut ca Chainsaw Demo.

Acţiunea se petrece la început de joc, când Leon intră în satul spaniol unde se răspândise Las Plagas. Spre deosebire de Resident Evil: Village, aici nu mai avem o limită de timp pentru demo. Capcom a avut succes cu ultimele sale remake-uri Resident Evil. RE2 din 2019 şi RE3 din 2020 au primit mecanici şi grafică actualizate şi au fost foarte apreciate de public.

Resident Evil 4 cel original sosea pe GameCube în 2005 şi se axa mai mult pe acţiune decât pe puzzle-uri şi atmosferă. A inaugurat unghiul camerei over the shoulder, care avea să devină standardul în segmentul jocurilor action horror. Resident Evil 4 va face schimbări la elemente de stilistică şi mecanică. Se va pune accent mai mare pe cuţitul lui Leon, durabilitatea armelor va fi vitală, dar şi pararea atacurilor inamicilor şi a proiectilelor.

Stealth-ul este un element nou şi Leon va putea face crouch şi să se strecoare pentru a doborî inamicii în mod silenţios. Să sperăm că s-a rezolvat şi bug-ul cu „ploaia cu noroi” din jocul original.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Engadget