Cel mai nou episod South Park a fost scris de către Chat-GPT

Scris de | 17 martie, 2023
Cel mai nou episod South Park a fost scris de către Chat-GPT

Începem să ne întrebăm în ziua de azi ce NU este scris de Chat-GPT? După lucrări ştiinţifice, articole pentru CNET şi chiar 200 de cărţi pe Amazon, acum chatbot-ul cu AI a contribuit la scenariul unui episod nou South Park.

Episodul se numeşte „Deep Learning” şi la final, la credits o să vedeţi ChatGPT listat ca unul dintre cei doi scenarişti responsabili cu episodul, alături de Trey Parker. Povestea începe cu elevii de la South Park Elementary care descoperă că pot folosi faimosul chatbot pentru a îşi face temele pentru şcoală mai uşor. Până la urma băieţii pervertesc sistemul şi încep să îl folosească pentru a învăţa să vorbească mai bine cu fetele.

Fetele află şi instalează un soft care detectează mesajele scrise de AI. Ce e drept nu e departe de adevăr, deoarece există în realitate soluţia GPTZero, care vânează orice urmă de text scris de AI. E util mai ales în mediu academic, unde alde GPT pun probleme serioase profesorilor şi evaluatorilor de lucrări. Nu vreau să mai dau multe spoilere, dar pot să spun că al treilea act al episodului e foarte meta.

Am văzut recent o listă cu joburi care vor dispărea probabil în câţiva ani din cauza lui ChatGPT şi a altor soluţii similare şi lista nu era scurtă deloc. Afectează inclusiv domeniile creative, copywriting, dar şi jurnalişti, translatori, corectori spre exemplu.

Etichete: , , , ,

Sursa: Unilad