Samsung lansează accesorii pentru telefoane: Camera Grip şi Slim Tripod

Scris de | 19 martie, 2023
Samsung lansează accesorii pentru telefoane: Camera Grip şi Slim Tripod

Samsung nu face mare tam-tam atunci când lansează accesorii, asta dacă nu e vorba despre un ataşament cu tastatură cum a primit Galaxy Note cu ceva vreme în urmă. Ei bine acum sud coreenii au lansat accesorii pentru cei care vor să fixeze mai bine telefoanele lor.

E vorba despre un Camera Grip şi un Slim Tripod, ambele accesorii modulare pentru smartphone-uri. Aparent aceste accesorii sunt gândite special pentru a potenţa funcţionalitatea foto/video a terminalelor companiei. Ambele sunt compatibile cu husa Samsung Gadget Cover. E o husă transparentă şi subţire din silicon, care aduce un punct special de ataşare pe spate, care permite trecerea de la un accesoriu la altul.

Noul Camera Grip aduce un buton Bluetooth shutter care e detaşabil şi o zonă de „grip”, un soi de mâner dacă vreţi care ajută la creşterea stabilităţii când faci poze sau filmezi. Ataşamentul grip are un trepied ascuns în mount şi el se roteşte pentru a susţine telefonul şi a îl ţine fix în anumite poziţii. Accesoriul Camera Grip vine doar pe alb şi a fost deja listat pe site-ul Samsung UK, dar fără preţ.

Suportul Slim Tripod îţi permite să susţii un Galaxy S23 în poziţie verticală, cu ajutorul a 3 picioare metalice. Se poate folosi ca accesoriu de vlog, cu picioarele aplatizate şi extinse. Slim Tripod Stand vine doar pe argintiu şi este listat la suma de 34 de lire sterline pe site-ul oficial Samsung UK. Preţul nu include şi husa Samsung Grip, deci suma urcă la 49 de GBP cu ea.

Etichete: , , , , ,

Sursa: GSMArena