Samsung Galaxy S23 ajunge în jocul Fortnite; Iată cum!

Scris de | 9 martie, 2023
Samsung Galaxy S23 ajunge în jocul Fortnite; Iată cum!

Samsung a anunţat un parteneriat cu Epic Games, care va aduce telefoanele sale flagship actuale, cele din gama Galaxy S23 în jocul Fortnite. Compania va lansa un aşa numit Samsung SmartCty Store în cadrul unei insule Samsung în joc.

Acolo gamerii vor putea interacţiona cu diferite dispozitive, inclusiv smartphone-urile. Acea zonă se poate accesa folosind codul 8526-6648-9508 şi puteţi interacţiona acolo cu dispozitive Samsung sau chiar juca diferite Quest-uri, precum un joc de-a v-aţi ascunselea. În fiecare rundă trebuie să găsiţi telefoane Galaxy S23 împrăştiate pe hartă. Acest parteneriat este doar unul dintre multele desfăşurate în „metaverse” sau mai bine zis în universuri virtuale.

Tot în Fortnite am văzut concerte DJ Marshmello şi Travis Scott, la care au participat zeci de milioane de oameni. Tot aici am văzut crossover-uri cu producţii Marvel, de la Avengers la Iron Man, Doctor Strange şi multe altele. Şi gameplayul din Fortnite a fost tunat ca tribut pentru seria Galaxy S23. Utilizatorii pot vedea mai departe acum cu ajutorul unei funcţii de zoom a la Galaxy S23 Ultra.

În plus există şi un buton Nightography, care le permite gamerilor să vadă pe întuneric. Mai mult decât atât, a fost inclus un buton Knox, care indică „o altă dimensiune a ecosistemului Galaxy”. Personal sunt curios ce legătură are o funcţie de securitate a unui telefon cu un battle royale.

Etichete: , , , , ,

Sursa: GSMArena