OPPO dezvăluie căştile Enco Free3, cu Bluetooth 5.3, LDAC şi anulare a zgomotului de fond

Scris de | 23 martie, 2023
OPPO dezvăluie căştile Enco Free3, cu Bluetooth 5.3, LDAC şi anulare a zgomotului de fond

OPPO a dezvăluit în această săptămână o serie de produse noi, printre care telefoanele OPPO Find X6, Find X6 Pro, dar şi tableta OPPO Pad 2. A debutat şi o pereche de căşti, OPPO Enco Free3, căşti TWS cu anulare activă a zgomotului de fond.

Noul produs vine cu o greutate de doar 4.3 grame per cască şi un toc de încărcare şi transport cu formă ovală. Avem parte şi de certificare IP55, pentru rezistenţa la stropire cu apă. La interior găsim drivere de 12.4 mm, iar căştile oferă o latenţă scăzută de până la 47 ms. Sunt şi 3 microfoane incluse aici, cu anulare de zgomot prin intermediul AI. Autonomia ajunge până la 7 ore per casca sau 30 de ore cu acel toc, fără ANC activat.

O veste bună e că primi suport Bluetooth 5.3, dar şi suport pentru codecuri precum LDAC, LC3, AAC, SBC. Avem şi posibilitatea de a conecta căştile la multiple dispozitive simultan. O noutate este funcţia OPPO Alive, cu un efect de sunet special, care dă senzaţia că sunetul vine din 8 direcţii. OPPO se laudă şi cu faptul că acestea sunt primele căşti din lume care folosesc fibră de bambus în construcţia diafragmei.

Produsul e disponbil pe verde sau alb şi costă 72 de dolari. Are control tactil, comanda vocal cu suport pentru Siri şi Google.

Etichete: , , , , ,

Sursa: fonearena