Primul serial Marvel al anului se pregătește de lansare. Când ajunge Secret Invasion pe Disney+

Scris de | 4 aprilie, 2023
Primul serial Marvel al anului se pregătește de lansare. Când ajunge Secret Invasion pe Disney+

Disney+ a prezentat posterul și trailerul pentru thrillerul de spionaj „Invazia secretă” (Secret Invasion), de la Marvel Studios. Premiera acestui serial original live-action va avea loc pe 21 iunie, exclusiv pe Disney+.

În noul serial Marvel, „Invazia secretă”, care se petrece în prezent în Universul Cinematic Marvel (MCU), Nick Fury află despre o invazie clandestină a Pământului de către o facțiune de Skrulls care își schimbă forma. Fury se alătură aliaților săi, printre care Everett Ross, Maria Hill dar și Skrull Talos, care s-a stabilit pe Pământ. Împreună, luptă contra cronometru pentru a zădărnici iminenta invazie Skrull și a salva omenirea.

© 2023 MARVEL.

”Invazia secretă” îi are în distribuție pe Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran, alături de Emilia Clarke, Olivia Colman și Don Cheadle.

Ali Selim regizează serialul și este producător executiv, alături de Kevin Feige, Jonathan Schwartz, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Samuel L. Jackson, Ali Selim, Kyle Bradstreet și Brian Tucker. Kyle Bradstreet este, de asemenea, scenaristul principal, iar Jennifer L. Booth, Allana Williams și Brant Englestein sunt co-producători executivi.

Etichete: , , , , , ,