Realme 11 Pro+ apare în fotografii cu un design atipic de cameră

Scris de | 25 aprilie, 2023
Realme 11 Pro+ apare în fotografii cu un design atipic de cameră

Deşi realme 10 de abia a ajuns în România, iată că deja discutăm despre succesorul său, realme 11. El va debuta în luna mai şi a primit deja o serie de teasere, care dezvăluie o cameră circulară în spate. Acum îl vedem în mâna cuiva.

Încă nu e clar ce model din gamă va fi, deoarece ne aşteptăm şi la un realme 11 şi la un realme 11 Pro şi la un Pro+. Posibil să vedem o versiune cu spate acoperit cu piele vegană aici, întreruptă de o dungă din plastic sau sticlă sau poate chiar metal. Cert e că designul camerei mă duce cu gândul la un Honor Magic sau la un Huawei Mate mai vechi.

Telefonul pare să aibă dimensiuni mari şi muchii plate. E drept că modulul circular al camerei e o alegere populară în ziua de azi, deci nimeni nu poate fi acuzat că ar copia pe cineva. Ce e interesant la Realme 11 Pro e că e aşteptat cu o cameră de 200 de megapixeli, o premieră pentru brandul realme. Va avea şi un procesor MediaTek Dimensity încă nelansat, ecran OLED de cel puţin 6.7 inch şi 8 sau 12 GB RAM.

Încărcarea la 100+ W e de asemenea în cărţi. Aparent ceea ce vedeţi în imaginea de mai sus este realme 11 Pro+, cu procesor Dimensity 7000, similar cu Dimensity 9200. Realme 11 Pro va avea o cameră de 108 MP, cameră selfie de 16 MP, încărcare la 67W.

Etichete: , , , ,

Sursa: cnmo