Samsung anunţă One UI 5 Watch, cu funcţii de siguranţă şi sănătate îmbunătăţite

Scris de | 6 mai, 2023
Samsung anunţă One UI 5 Watch, cu funcţii de siguranţă şi sănătate îmbunătăţite

Samsung a anunţat o nouă versiune de interfaţă pentru ceasurile sale inteligente, mai precis One UI 5 Watch, care va sosi sub formă de update software pe terminalele Galaxy Watch 4 şi 5. Va fi preinstalat şi pe Galaxy Watch 6.

Update-ul oferă o experienţă de sănătate şi siguranţă ceva mai personalizată şi va ajuta utilizatorii să îşi îmbunătăţească calitatea somnului. Samsung recunoaşte importanţa unui somn bun şi se axează pe 3 elemente cheie pentru a ajuta utilizatorii să îl obţină: înţelegerea orelor de somn şi modurilor în care fiecare persoană doarme, construirea de obiceiuri sănătoase şi crearea unui mediu propice pentru somn.

Pentru ca utilizatorii să îşi înţeleagă patternul de somn mai bine, Samsung One UI 5 Watch include o zonă Sleep Insights UI, care afişează un scor de somn şi metrici corelaţi cu fazele de somn, orele de sforăit şi nivelul de oxigen din sânge. Ceasul oferă şi funcţie de Sleep Coaching adaptată la 8 tipuri de somn, ceea ce face mai uşor şi motivant de urmărit obiceiurile de dormit ale fiecăruia.

Pentru a crea un mediu ideal pentru somn, One UI 5 Watch foloseşte un senzor infraroşu în locul luminii LED verde pentru a detecta somnul şi permite dezactivarea automată a dispozitivelor conectate prin SmartThings.

One UI 5 Watch aduce şi Heart Rate Zone personalizat pentru tool-urile de alergare, care setează 5 niveluri optime pentru intensitate a exerciţiilor sportive, în funcţie de capacitatea fiecăruia. Funcţia le permite utilizatorilor să îşi seteze ţintele de fitness în funcţie de ablitatea lor, de la ars grăsime la cardio de mare impact.

Utilizatorii de Galaxy Watch Pro pot accesa baza de date GPX şi să primească recomandări de noi rute.

Samsung a integrat acum funcţia SOS cu comunicare directă cu serviciile de urgenţă, pentru a le transmite informaţii medicale şi localizarea. Funcţia de detecţie a căderii este acum activată ca mod default pentru utilizatorii cu vârste mari.

Etichete: , , , , ,

Sursa: fonearena