Kiwi.com îți propune cel mai tare job de vară: călătorești cu cine vrei, cu 10.000 de euro în buzunar

Scris de | 16 mai, 2023
Kiwi.com îți propune cel mai tare job de vară: călătorești cu cine vrei, cu 10.000 de euro în buzunar

Compania de travel-tech Kiwi.com caută șase noi membri ai echipei pentru un job de vară cu durata de 4 săptămâni, timp în care să călătorească în întreaga lume ca World Travel Hackers. Acesta este, probabil, cel mai căutat job al verii, deoarece candidații selectați vor putea călători alături de un partener de călătorie ales chiar de ei și vor avea la dispoziție un buget în valoare de 10.000 de euro pentru călătoriile lor.

Vreme de 4 săptămâni, cei șase norocoși și partenerii lor vor îndeplini provocări de călătorie speciale, alese de Kiwi.com în parteneriat cu Visa. Candidații selectați vor avea nevoie de aptitudini de fotografiere, filmat și de a-și împărtăși aventurile și cele mai bune hack-uri realizând conținut pentru social media.

Aceștia vor păstra tot ceea ce vor economisi din bugetul disponibil de 10.000 de euro, după ce vor duce la bun sfârșit provocările. Exemple de astfel de provocări includ: rezervarea unui bilet de avion ieftin către orice destinație din lume în mai puțin de 3 minute prin aplicația Kiwi.com; să încerce felurile de mâncare tradiționale din 5 țări diferite în 3 zile, prin vizitarea capitalei fiecărei țări; să găsească o singură destinație către care să călătorească și unde să meargă la un concert, la un eveniment sportiv și într-un parc de distracții în aceeași zi – cu ajutor la dispoziție din partea serviciului Visa Concierge.

„Acest job nu este pentru toată lumea însă credem că toată lumea și-l va dori! Nu este pentru cei prea comozi, sau pentru cineva căruia îi e frică să facă lucrurile despre care alții doar vorbesc; este pentru cei care au simțul aventurii, știu să găsească metode istețe de a călători cu buget restrâns și cărora le place că creeze conținut incitant pentru social media prin care să împărtășească sfaturi de a hack-ui călătoritul pentru ca toată lumea să beneficieze de ele”spune Golan Shaked, Chief Commercial Officer la Kiwi.com, a cărui echipă recrutează pentru aceste roluri. „Abia așteptăm să avem acești recruți speciali pe perioada verii ca parte a echipei și nu avem nicio îndoială că acesta este un job pe care și-l vor aminti toată viața”, adaugă acesta.

Studii recente au arătat că printre job-urile pe care tinerii și le doresc cel mai mult, mai ales cei din Generația Z, sunt acelea de influencer și YouTuber. Conform unor cercetări anterioare pandemiei, din Regatul Unit al Marii Britanii, carierele de influencer și YouTuber au fost a doua și a treia cele mai dorite, de 17%, respectiv 14% dintre tineri. Alte cercetări care au la bază statistici din partea Google au arătat că o carieră ca YouTuber sau de influencer sunt printre cele mai dorite 10 cariere la nivel global. În unele țări, inclusiv Republica Cehă, Slovacia și Spania, acestea sunt printre cele mai căutate joburi.

Ce trebuie să aibă candidații

Candidații trebuie să aibă peste 18 ani, să vorbească limba engleză fluent, să aibă un pașaport valabil pentru cel puțin șase luni după luna august 2023, și să poată crea conținut pe social media. Pentru a primi jobul de 4 săptămâni, candidații trebuie să găsească un partener de călătorii cu aceleași principii, care să îi ajute să demonstreze că sunt echipa isteață, care hack-uiește călătoritul împreună, pe care o caută compania. Împreună, aceștia trebuie să să filmeze și să editeze un video despre orașul în care locuiesc, în limba engleză, în care să arate:

  • Cum găsesc moduri istețe de a călători cu mai puțini bani;
  • Că le place să își împărtășească sfaturile despre cum să călătorești altfel;
  • Că sunt buni la planificarea călătoriilor pe Kiwi.com;
  • Că pot sacrifica o parte din confort pentru a economisi bani;
  • Că le place să creeze conținut fain despre aventurile și trucurile lor.

Aplicațiile trebuie trimise până în data de 11 iunie 2023, pe site-ul dedicat, Kiwi.com/WorldTravelHackers, unde vor găsi mai multe detalii.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,