Veste bună pentru cei care au animale de companie: Animax este acum disponibil pe Glovo

Scris de | 22 mai, 2023
Veste bună pentru cei care au animale de companie: Animax este acum disponibil pe Glovo

Glovo oferă de acum utilizatorilor posibilitatea de a comanda produse pentru animale de companie de la retailerul Animax. Astfel, utilizatorii aplicației din 52 de orașe din țară pot alege din peste 7000 de produse pentru animalele de companie din 117 magazine ale retailerului român de produse pentru animale de companie. 

Din secțiunea “Magazine” a platformei, clienții Glovo vor putea alege din nouă categorii de produse precum hrană, culcușuri, accesorii de îngrijire și igienă, jucării, accesorii vestimentare pentru câini, pisici, dar și produse dedicate pentru păsări, pești, reptile sau rozătoare, iar produsele vor fi livrate în mai puțin de 60 de minute.

“Ne bucură foarte mult parteneriatul cu Animax deoarece marchează o etapă importantă în dezvoltarea verticalei de pet-shop pentru Glovo și ne întărește promisiunea de a livra rapid orice. Pentru Glovo, înțelegerea și încorporarea categoriilor esențiale pentru consumatorul român este o prioritate, categoria produselor de animale de companie aflându-se printre ele. Utilizatorii pot deja comanda online din cele 117 magazine Animax la nivel național. Până la finalul acestui an vom face și alți pași pentru susținerea acestei categorii cu foarte mare potențial, estimată să ajungă până în 2025 la o cifră de afaceri de aprox 1.3 miliarde de euro.”, a declarat Alexandra Dinovici, General Manager Glovo România.

„Dintotdeauna misiunea noastră a fost aceea de a le oferi clienților servicii și produse de calitate superioară accesibile. Și mereu am căutat noi modalități prin care să ne îndeplinim misiunea, iar parteneriatul cu Glovo se înscrie în strategia noastră de digitalizare pe termen mediu și lung și vizează dorința  de a extinde experiența de cumpărare personalizată pe care specialiștii noștri o oferă în magazine și pe segmentul de Home Delivery. Ne dorim să fim cât mai aproape de iubitorii de animale de companie și suntem încântați că putem să facem acest lucru și prin intermediul parteneriatului cu Glovo.” adaugă Cornel Mocanu, COO Pet Network International România.

Etichete: , , , , , ,