Noutățile lunii iunie pe SkyShowtime – Star Trek: Strange New Worlds și un blockbuster horror

Scris de | 25 mai, 2023
Noutățile lunii iunie pe SkyShowtime – Star Trek: Strange New Worlds și un blockbuster horror

SkyShowtime anunță principalele titluri ale lunii iunie, iar capul de afiș îl ține noul sezon din Star Trek: Strange New Worlds, care va fi disponibil în exclusivitate pe platforma de streaming din data de 16 iunie.

Acțiunea serialului Star Trek: Strange New Worlds are loc în anii în care căpitanul Christopher Pike a fost la cârma U.S.S. Enterprise. Serialul îi are ca protagoniști pe Anson Mount în rolul căpitanului Christopher Pike, Rebecca Romijn în rolul lui Number One, Ethan Peck în rolul ofițerului științific Spock, Jess Bush în rolul asistentei Christine Chapel, Christina Chong în rolul lui La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding în rolul cadetului Nyota Uhura, Melissa Navia în rolul locotenentului Erica Ortegas și Babs Olusanmokun în rolul dr. M’Benga. 

Sezonul doi prezintă, de asemenea, revenirea invitatului special Paul Wesley în rolul lui James T. Kirk, dar și noua apariție a lui Carol Kane în rolul recurent al Peliei. Serialul îi urmărește pe căpitanul Pike, pe ofițerul științific Spock și pe Number One în timp ce aceștia explorează noi lumi din întreaga galaxie, în anii de dinainte ca personajul căpitanului Kirk să conducă nava U.S.S. Enterprise.

Pe lângă sezonul doi din Star Trek: Strange New Worlds, luna iunie va mai aduce pe SkyShowtime și un nou sezon din Law & Order (sezonul 22). De asemeenea, pe platformă vor ajunge și serialele Ruxx, Success (Uspjeh), A Town Called Malice, Czech it Out!, Warszawianka, Fatal Attraction, Hackerville și Grease: Rise of the Pink Ladies. În ceea ce privește filmele, vor fi disponibile în luna iunie Ticket to Paradise, Mrs. Harris Goes to Paris, precum și blockbuster-ul Halloween Ends.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,