Amazon răspunde interdicţiei Netflix la password sharing cu streaming multiplu la liber

Scris de | 30 mai, 2023
Amazon răspunde interdicţiei Netflix la password sharing cu streaming multiplu la liber

Aţi remarcat probabil în ultima săptămână că Netflix a început să afişeze un mesaj cu privire la asocierea contului la această platformă cu o singură locuinţă. Gigantul american vrea să reducă practica de password sharing, iar Amazon are un răspuns pentru asta.

Din 23 mai Netflix a trimis mailuri şi notificări prin care anunţa utilizatori că trebuie să îşi seteze domiciliul de unde accesează platforma de streaming şi să seteze şi modalităţi de a gestiona accesul atunci când pleacă în vacanţă. Dacă vrei totuşi să laşi pe cineva să îţi folosească parola şi în altă locuinţă poţi plăti 2.99 euro pentru fiecare profil extra.

Amazon a reacţionat pe Twitter şi a atacat Netflix, amintind de postarea sa din 2017 în care spunea „Love Is Sharing a password”. Apoi a făcut o postare prin care indica faptul că platformă de streaming Amazon Prime se poate accesa de către oricine are parola.

A dat şi replici la comentariile postării, care mai de care mai amuzante. Câtă vreme numărul de abonaţi e de partea sa glumele nu vor lipsi, dar ce se întâmplă când password sharing-ul afectează profitul şi acolo? Şi ce se întâmplă dacă cineva face o înţepătură şi cu privire la bugetul uriaş cheltuit pentru serialul „The Lord of the Rings”?

Etichete: , , ,