Tesla va începe în sfârşit producţia lui Cybertruck în august 2023; 375.000 de unităţi pe an vor fi produse

Scris de | 10 iunie, 2023
Tesla va începe în sfârşit producţia lui Cybertruck în august 2023; 375.000 de unităţi pe an vor fi produse

Aproape că nu ne aşteptam ca Tesla Cybertruck să mai devină vreodată realitate, după ce camioneta Tesla a fost anunţată pe 21 noiembrie 2019. Ei bine acum aflăm că pre-productia va debuta în august 2023 şi că vor fi produse 375.000 de unităţi pe an.

Compania a deschis precomenzile pentru Cybertruck la puţin timp după prezentarea din 2019 şi apoi în scurt timp toate unităţile au fost rezervate. Ei bine încă nu avem o lansare la nivel public. Livrările ar urma să aibă loc până la final de trimestru 3 din 2023. În cadrul întrunirii acţionarilor Tesla, cea anuală, CEO-ul Elon Musk a proiectat o ţintă de producţie anuală de 250.000 de Cybertruck-uri.

Primele modele de pre-producţie sau „release candidates” vor fi livrate până la final de august. Aceasta va fi ultima etapă înainte de începerea producţiei la scară largă. Dacă totul merge conform planului producţia în masă de Cybertruck-uri va începe în prima parte a lunii octombrie. Tesla are un anumit mod de a face afaceri. Ca şi la precedentele lansări de vehicule, precum Model Y, livrările iniţiale de Cybertruck-uri vor ajunge la angajaţi Tesla şi nsideri.

Această abordare creează încântare şi zvâc în cadrul forţei de muncă şi o motivaţie în plus de a rafina procesul de producţie. Aşa compania obţine şi feedback internalizat şi nu riscă să se facă de râs livrând direct spre clienţi maşinile.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina